nereye varcak bunun sonu:(

cilek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
92
0
86
İstanbul
nerden başlasam bilemiyorum..uzun süreli bir ilişkim var(4,5 yıl)..ama artık bazı şeylerin yıprandığını hissediyorum..karşımda herşeyden önce kendini düşünen,kendi derdinden karşısındakini duymayan..şikayetlerime hımm tamam haklısın diypte hala bi değişme olmayan biri oluverdi karşımdaki 9 aydır nerdeyse bu böyle.bıyerden sonra ınsan yoruluyo artık kendımı cok yıprattıgımı düşünüyorum..he diceksinizki sevgisinde bi azalma hissedıyomusun hayır..güven problemı gıbı sorunlarda yok ama karsınızdakı sızı duymasa,yada eskaza dınleme gafletınde bulunup hıı tamam haklısın yaparım dese aama haşa hersey aynı olsa napardınız?ne yapmalıyım? devrik anlatmış olabılırm ıcımden geldıgı gıbı yazdım..sımdıden tesekkurler..

sevgi,güven bi ilişkide tabi ki en önemli şey fakat başka şeyler eksikse sevgi ne yazıkki yeterli gelmiyor bazen.belki bi sorunu vardır kafası onunla meşgul olduğundan seni dinleyemiyordur bu konuyu ona açtın mı neden kaynaklanıyo bu değişiklik sordunmu sorduysan cevabı ne oldu

sevgi,güven bi ilişkide tabi ki en önemli şey fakat başka şeyler eksikse sevgi ne yazıkki yeterli gelmiyor bazen.belki bi sorunu vardır kafası onunla meşgul olduğundan seni dinleyemiyordur bu konuyu ona açtın mı neden kaynaklanıyo bu değişiklik sordunmu sorduysan cevabı ne oldu

su sıralar ıkımızde yoğun bı donemden gecıyoruz.. ama normaldede bencıl cok yorulduma rtık

su sıralar ıkımızde yoğun bı donemden gecıyoruz.. ama normaldede bencıl cok yorulduma rtık

normaldede bencil diyorsun canım yani bu çocuk geçen sene de ilk tanıştığınız da da böylemiydi
birde yılların verdiği alışılmışlık farklı şeyler istemek yanlış anlama gittiğiniz yerleri gözden geçir mesela ona süpriz yapmaya çalış farklı bir şeyler olsun hayatınız da bide her dakika arayıp bunltma o arası merak edipte

ılilşi boyunca sadece şimdi böyleyse sorunları yüzünden kafası meşkul olabilir bu yüzden ilk ihmal ettiği sen olabilirsin çünkü onu ilk anlıcak en iyi anlıcak kişi sensin...Bence hemen öyle oluyo böyle oluyo diye kendini mutsuzluğa itme senden iyi o adamı k,imse tanıyamaz...Zamanla kendine gelicektir bence kötü bir zamandan geçiyor olabilir (:

Mutluluklar dilerim sana (:

erkekler nedense biz bayanlar kadar duyarlı,ince fikirli olamıyorlar.bir de uzun süreli bir ilşkiniz varmış bence bunun vermiş olduğu bir rahatlıktan da böyle davranıyo olabilir.ama bana çok acayip bir durum gibi gelmedi çevremdeki bir çok erkeğin durumunu yazmışsın.sevgiler.

hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım:) mmeerrwwe :bı cok suprz yaptm fakat yaptıklarım havada kalıyo:)bnden ondan bekledıgımı bulamıyorum bu konuda..ornegın 1 haftaya btırmesı gereken bırseyı var..o bır haftanın 5 dakkasını bıle bana ayırmıyo:) normaldede hep msj msj ınsan bı sesını duymak ıstemezmı sevdıgının ya:(

eğer seni gerçekten sewdiğinden eminsenn kafana takmaa.4,5 yıl uzun zman canımm.bu 4,5 senede inişlerde olacak çıkışlardaa.marconi yede katılıorummvereliniortak erkekler biz kadınlar kadarr duyarlı ince düşünceli deildirlerr.sewioruzz ölüozz derlerr.ama bunu nedensee tam anlamıyla yansıtamazlarr.ahh erkekler işte:jeyyar:

4,5 yıl çok uzun bir zaman niye hala evlenmediniz veya en azından evlilik planlarınız var mı? Eğer yoksa birbirinizi oyalamayın derim.

okurken evelenemezdık:) üniversite döneminde tanıştık okulumuz bu yıl bıtıyo..3 yıla anca maddi konularddan sebep:(

Back
X