Bisküvi - Kurabiye Tarifi neşeli bisküvilerim(resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
46
İzmir
arkadaşımın kızının doğumgünü vardı hafta sonu ne aklıma gelirse yaptım ve özellikle de bu tarifi yaparken mutfakta bende çocuklşaştım..tavsiye ederim..kuzucuklar bayıldı..

..

1 paket tart unu
2 yumurta
100 gr yumuşak tereyağı
1 bardak un
istenilen renkte gıda boyası
süsleme glazürü
süsleme şekeri
yağlı kağıt(pişirme kağıdı)
arjantin şekeri

yumurta ve yağ bir kapta çırpılır.üzerine tart unu ve un ilave edilir.yoğurulur.hamur 3 parçaya bölünür.her bir parça ayrı renkte gıda boyası ile renklendirilir.hamur el yardımıyla 1cm kalınlığında açılır ve kalıpla kesilerek yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralanır.150 derece fırında 10-15 dk kadar pişirilir.çıktıktan sonra süsleme glazürü ve şekerlerle süsleme kısmı tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış..afiyet olsun..

ocukabiskvilerimresimli.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ellerine sağlık müthiş gözüküyorlar, ben bunları yemeye kıyamam valla

:kedi: :utangac: :kedi:

beni utandırıosn cnm..gerçekten ben böyle basit ama böylesine zevkli birşey yapmadım..kuzucuğumda geldi yanıma mutfakta iki çocuk olduk resmen..denemeni tavsiye ederim tatlm..güzel yorumun için teşekkürler..opuyorumnanaktan

ama ama ama
bunlara bayildim
tek kelimeyle süperler ya
harikasin canisi
ellerin dert görmesin
rengarenk civil civil
tadida harikadir eminim
iyiki paylasmissin canim

ama ama ama
bunlara bayildim
tek kelimeyle süperler ya
harikasin canisi
ellerin dert görmesin
rengarenk civil civil
tadida harikadir eminim
iyiki paylasmissin canim

GERÇEKTEN ÇOK LEZZETLİ OLDULAR FUNDYCİİM TEREYAĞI KOKUYORDU MİS GİBİ..KUZUCUKLARDA BAYILDI..TAVSİYE EDERİM TUANACIIMLA BİRLİKTE YAPIN SİZDE..ÜSTTE DE YAZDIM RESMEN İKİ ÇOCUK GİBİYDİK MUTFAKTA MAVİSU VE BEN..opuyorumnanaktan

ocukabiskvilerimresimli.jpg

tatlım edit butonu olmadığı için yeniden buraya ekledim resmi..sanırım imageshack ile ilgili bir sorun oldu bu foto 2 defa silindi.umarım bu kez kalır..

Back
X