Neşemeşe hamiş

nesemese

Mevlam bizi koru..
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
3.621
6
116
İstanbul
Kızlar kilo aldım, aklımdan bebek fikri hiç çıkmadı, dr verdiği hapı almadım, koştum, zıpladım, belirti aramadım, bulantım, ağrım hiçbişeyim yok şükür.
Ne yaptım? Hayıt tahomu içtim 3 haftadır, 500 Yasin okuduk eşimle, arkadaşlarım dua ettiler KK'deki, bol dua...
Bir gün buraya yazacağımı hayal ederdim hep. Maşallah çok şükür ben de hamişim. Az önce kandaki değerim 110,7 çıktı, daha çok küçük teyzeleri. Herşeyimi paylatım sizinle, şimdi de mutluluğmu paylaşıyorum. Dualarınızı bekliyorum yine. Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla...
Hepiniz hakkınzı helal edin, zaman geldi üzüldük, zmana geldi sevindik. Şimdi başka bir yolculukta arkadaşlıklarımız devam edecek. İyiki varsınız, iyiki tam 2 sene önce Şubat 2008'de KK'ne rastlamışım. Sizleri çok seviyorum...

o kadar içten yazmışsın ki, çok duygulandım.. Allah yavrunu korusun ve sana bağışlasın.. hayırlı uğurlu olsun... Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin canım...

canım negüzel hayırlı olsun
allah benim gibi tüm iisteyenlerede nasip etsin

Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım, 2 yıldır prof. olduk ama nafile..Bol dua et canım. merak ettiklerinizi sorun bildiklerimi zevkle paylaşırım..Sen ne kadardır uğraşıyorsun?

o kadar içten yazmışsın ki, çok duygulandım.. Allah yavrunu korusun ve sana bağışlasın.. hayırlı uğurlu olsun... Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin canım...

Ainnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize inşallah canım sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim. İyi olan sizlersiniz, siz ve sizin gibi arkadaşlarım olmasaydı çoktan pes etmiştim. Hepinizin gönlüne göre versin Yaradan...

Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım, 2 yıldır prof. olduk ama nafile..Bol dua et canım. merak ettiklerinizi sorun bildiklerimi zevkle paylaşırım..Sen ne kadardır uğraşıyorsun?

Ainnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize inşallah canım sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim. İyi olan sizlersiniz, siz ve sizin gibi arkadaşlarım olmasaydı çoktan pes etmiştim. Hepinizin gönlüne göre versin Yaradan...

ben 5yıldır ugraşıyorum kaydirigubbakcemile3
ama bu yaz inşallah tüp denememiz olacak

rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :Saruboceq:

Hayırlı olsun. sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin Rabbim. Darısı başımıza.

canım arkadaşım güzel arkadaşım taze hamiş arkadaşım beraber üzüldük beraber bekledik beraber mutlu olduk Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip bize

nesemese ben seni geçen senden tanıyorum.. takip ediyordum.. zorlu bi süreçten geçtik hepimiz ama bak allah bizide sevindirdi..rabbim tamamına erdirsin.çok sevindim çoookk... mutluluğun daim olsun

ben 5yıldır ugraşıyorum kaydirigubbakcemile3
ama bu yaz inşallah tüp denememiz olacak

Canım ben de 1-2 ay sonra tüp denemeyi kafama koymuştum, inşallah senin meleğin de sana sürpriz yapar, ben hala inanamıyorum. darısı başın canımcım..

rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah :Saruboceq:

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canımcım..

Hayırlı olsun. sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin Rabbim. Darısı başımıza.

İnşallah ahyırlısıyla tez zamanda hep birlikte anne oluruz canım..

canım arkadaşım güzel arkadaşım taze hamiş arkadaşım beraber üzüldük beraber bekledik beraber mutlu olduk Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip bize

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn bitanem, benden kurtulamazsın, buldm fıstık gibi arkadaşalrımı hiç bırakmam sizi inşallah bundan sonra..

canım benim rabbim sağlık kucaklamyı kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin
inşallah hayırlı evlat olur çok tebrik ederim çok ama çok sevindim canım benimmm

nesemese ben seni geçen senden tanıyorum.. takip ediyordum.. zorlu bi süreçten geçtik hepimiz ama bak allah bizide sevindirdi..rabbim tamamına erdirsin.çok sevindim çoookk... mutluluğun daim olsun

Canım benim inşallah buradan bebişlerimizin ilk dişlerinin müjdesini de vericez.

canım benim rabbim sağlık kucaklamyı kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin
inşallah hayırlı evlat olur çok tebrik ederim çok ama çok sevindim canım benimmm

Kumsalım ya gel sen beni dinle, aşılamanı yaptır olmazsa öbür aya mutlaka hayıt tohumunu dene. Hayıt hormon değil adaçayı gibi, sadece hipofize etki edip hormonları dengeliyor. Bu ay farklı yaptıklarımı yazdım bak es geçme, unutursun sonra. Ayrıca hergün sen ve eşin Yasin okuyun, Meryem Suresinin ilk 20 ayetini okuyup öyle yat. İnşallah ben inanıyorum sen de peşimize takılacaksın çok az kaldı...

Canım benim inşallah buradan bebişlerimizin ilk dişlerinin müjdesini de vericez.

Kumsalım ya gel sen beni dinle, aşılamanı yaptır olmazsa öbür aya mutlaka hayıt tohumunu dene. Hayıt hormon değil adaçayı gibi, sadece hipofize etki edip hormonları dengeliyor. Bu ay farklı yaptıklarımı yazdım bak es geçme, unutursun sonra. Ayrıca hergün sen ve eşin Yasin okuyun, Meryem Suresinin ilk 20 ayetini okuyup öyle yat. İnşallah ben inanıyorum sen de peşimize takılacaksın çok az kaldı...

tamam canım denicem allahın izniyle aşılamayı bi yaptırıyım inşallah canım benim ya
inşallahh

Kumsalım 2 aşılama yaptırdım, verdikleri yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi..Başka bişi verdi mi?ığne verdi mi? Göbekten yapılan..

rabim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah:Saruboceq:

Amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen ehrkese hayırlıısyla versin güzel Mevlam...

hayırlı olsun neşemeşe sevindim senin adına
Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin

Aminnnnnn canım, dualarınızla buradayım, yine dualarınızı esirgemeyin bizden...

nesemeşecim hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşşşş

Aminnnnnnnnnn canımcım. Dileyen herkesle birlikte inşallah...

Back
X