Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu'ya sert uyarı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
2_101210132855ffc645b73e4.jpg

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit'le birlikte rol alan güzel oyuncu sevgilisi Kadir Doğulu'yu kıskançlığı yüzünden uyardı.

Neslihan Atagül yeni sezonda 'Kara Sevda' dizisinde Burak Özçivit ile başrolü paylaşıyor.

5_124865888755ffc64faa4af.jpg

Sevgilisi Kadir Doğulu ise Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan' ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

7_119074606055ffc64fb2a47.jpg

Kadir Doğulu ve Burak Özçivit'in arası bir süredir açık.

6_159085034455ffc64fa4d8d.jpg

Bu gerginlikten rahatsızlık duyan Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'ya Burak Özçivit'le olan sahneleri sırasında sete gelmemesini söylemiş.

8_115773546855ffc64fbcb0e.jpg

acunn

Aynen :D :D
Ben bunlari da çok yakıştirdim Burakla Fahriyeyi de ..
Sete gelmemesini söylemiş bak bak bak.
Bir kaç aya Burak ile Neslihan hanımın aşk dedikoduları çıkarsa şaşırmayalım.
Fahriyede alır Kadiri.

Ünlüler alemi şaşırmamak gerek.:)

Aynen :KK70: :KK70:
Ben bunlari da çok yakıştirdim Burakla Fahriyeyi de ..
Fahriye bence en güzel Özcan Deniz'e yakışıyordu. Anlam veremediğim bi' çekicilik vardı onlarda. Şöyle diyelim Burak aşırı yakışıklı ve seksi. Özcan Deniz erkeksi ve karizmatik. Fahriyede tatlı şirin özelliklede gülücükleri.
Ama yakıştıramadım burağa. Neslihan Atagül çok güzel değil bence ama kızda çekicilik var çekiyor insanı değişik bir havası var. Burakla çok yakıştırırım ben onları. :) :D

Evet Neslihan çok güzel değil ama farklı bir havası var kesinlikle . Ama 10 tane özcan toplamda bi Burak etmez :-)
Fahriye bence en güzel Özcan Deniz'e yakışıyordu. Anlam veremediğim bi' çekicilik vardı onlarda. Şöyle diyelim Burak aşırı yakışıklı ve seksi. Özcan Deniz erkeksi ve karizmatik. Fahriyede tatlı şirin özelliklede gülücükleri.
Ama yakıştıramadım burağa. Neslihan Atagül çok güzel değil bence ama kızda çekicilik var çekiyor insanı değişik bir havası var. Burakla çok yakıştırırım ben onları. :) :KK70:

ya bi şu kıza bakın bi yanındaki çocuklara ya.
Çok rahat insanlar ben ve sevgilim setlerde başkalaryla öpüşcez öpüşcez sonra gelcez birbimizi öpcez. O beni başkasyla öpüşürken tvde izlicek ben onu. Ben sette öpüştüğüm adamla sadece arkadaş olcam. töbe yarabbi , biz halka çok ters

ya bi şu kıza bakın bi yanındaki çocuklara ya.
Çok rahat insanlar ben ve sevgilim setlerde başkalaryla öpüşcez öpüşcez sonra gelcez birbimizi öpcez. O beni başkasyla öpüşürken tvde izlicek ben onu. Ben sette öpüştüğüm adamla sadece arkadaş olcam. töbe yarabbi , biz halka çok ters
Değil mi bende onu düşünüyorum :D Bence rahatlıktan ziyade hepsi para derdinde. Belki adam şöyle düşünüyor ''Kız en azından para alıyor, naparsa yapsın eşim değil.'' diyebilir. Zaten adamların arası bozuk.

2_101210132855ffc645b73e4.jpg

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit'le birlikte rol alan güzel oyuncu sevgilisi Kadir Doğulu'yu kıskançlığı yüzünden uyardı.

Neslihan Atagül yeni sezonda 'Kara Sevda' dizisinde Burak Özçivit ile başrolü paylaşıyor.

5_124865888755ffc64faa4af.jpg

Sevgilisi Kadir Doğulu ise Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan' ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

7_119074606055ffc64fb2a47.jpg

Kadir Doğulu ve Burak Özçivit'in arası bir süredir açık.

6_159085034455ffc64fa4d8d.jpg

Bu gerginlikten rahatsızlık duyan Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'ya Burak Özçivit'le olan sahneleri sırasında sete gelmemesini söylemiş.

8_115773546855ffc64fbcb0e.jpg

acunn
Ama çok tatlı durmuyolarmı ben bu dizide neslihanın oyunculuğunada bayıldım yaaaa

Kız aşırı çekici. Güzel demiyorum bak çekici. Cidden anlam veremediğim bir çekicilik var romantik bir yüz ifadesine sahip.

Kim kiminle belli değil.
Artık herşey onlara normal geliyor.
Eski sevgilisi en yakın arkadaşının sevgilisi oluyor medeni insanlarız diyorlar :KK70:

Back
X