S svlayd Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2019 29 48 8 28 21 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi svlayd #1 HANIMLAR NESTLE NESFİT İLE ZAYIFLAYAN VAR MI ACABA???
Ming Shu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ekim 2019 242 328 18 21 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi svlayd #2 2 yemek kaşığı çorba, 3 yemek kaşığı sıcak yemek yiyen, 3 kaşık yulaflla zayıflar Hoş tadı da güzel. Hele kırmızı meyveli Sade yulaf diyeti mi yapmak istiyorsun?
2 yemek kaşığı çorba, 3 yemek kaşığı sıcak yemek yiyen, 3 kaşık yulaflla zayıflar Hoş tadı da güzel. Hele kırmızı meyveli Sade yulaf diyeti mi yapmak istiyorsun?
S svlayd Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2019 29 48 8 28 22 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi svlayd #3 Yok. Hayır zaten istesemde yapamam. Kan şekerim çok çabuk düşüyor aç kalamıyorum. Dün biraz kendimi zorlayım dedim neredeyse bayılıyordum.
Yok. Hayır zaten istesemde yapamam. Kan şekerim çok çabuk düşüyor aç kalamıyorum. Dün biraz kendimi zorlayım dedim neredeyse bayılıyordum.
S svlayd Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2019 29 48 8 28 22 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi svlayd #4 Son 7 kilom kaldı. Şok diyet yapamıyorum kan şekerimden dolayı. Şimdi 3 gündür hep spor salonunda spor yapıyorum elimden geldiğince. Yediklerime de 2 gündür dikkat ediyorum. Daha önce kullanmıştım aslında ama keyfi olarak kilo vermede nasıl acaba
Son 7 kilom kaldı. Şok diyet yapamıyorum kan şekerimden dolayı. Şimdi 3 gündür hep spor salonunda spor yapıyorum elimden geldiğince. Yediklerime de 2 gündür dikkat ediyorum. Daha önce kullanmıştım aslında ama keyfi olarak kilo vermede nasıl acaba