Net olmayan gebelik testi

Mine Asya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
6
2
1
32
Arkadaşlar merhaba 10 aylık bebeğim var reglimin üstünden 5 gün gelince test yaptım bu şekilde çıktı aynı şekilde yaşayan var mı ?

Arkadaşlar merhaba 10 aylık bebeğim var reglimin üstünden 5 gün gelince test yaptım bu şekilde çıktı aynı şekilde yaşayan var mı ?Eki Görüntüle 3578066
Yani pembe değil de siyah çıkmış biraz bozuk gibi ama garantisi de yok tabi
Daha bebeğiniz küçük. Ben reglinizin geciktiğini sanmadım açıkçası. Günü gününe regl olmak için çok erken.

Yani pembe değil de siyah çıkmış biraz bozuk gibi ama garantisi de yok tabi
Daha bebeğiniz küçük. Ben reglinizin geciktiğini sanmadım açıkçası. Günü gününe regl olmak için çok erken.

Eklentiler

• IMG_2869.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 26
Hangi test en iyi sonucu verir acaba şuan kan vermeye gidemiyorum
Her markanın yanılma payı var maalesef. Erken gebelik testi alın bir de. Ya da sağlık ocağında kan verin saat 9 buçuk 10 a kadar alıyorlar kanı.
İlk idrar ile testnyaparsanız daha iyi sonuç alırsınız ama idrarı dökmeden başka test daha yapın emin olmak için. Yani yedekli test alın

Sağlık ocağı ebesine gönderdim az önce testi kan vermek için çağırdı gidiyoruz bakalım

Erken tanı testi aldım orda tam çıktı gebelik hastaneye gittim direk kese göründü Allah bir bebeğimizi daha sağlık ile bereketi ile kucağımıza almaya yardım etsin isteyen ve gönlü güzel olan herkese versin

Amin çok sevindim sağlıkla gelsin

Ay tebrik ederim sağlıkla gelsin
Ama bu kadar silik çizgide kese nasıl gözüktü ya ona şaşırdım sanki daha yeni gebelik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…