net üzerinden sevgilimin telefonuna nasıl girebilirim :)

varmış :) hatta ablamın eski sevgilisi girmişti. bazı bloglarda da okudum kızlar hep girmiş :) ama suçmuş sanırım :/

kızlar yapmayın böyle şeyler ya şüpheniz varsa bırakın gitsin zaten öyle ilişki mi olur hiç

Ya böyle şeyleri okuyunca üzülüyorum.. Güven çok önemli. Sırf bu sanal,teknolojik saçmalıklar yüzünden ilişkiler bitiyor. yazıktır :( yapmayın ya ne gerek var guvenmıssın sevmıssın :)

ayy en klasik laf güvenmiyorsanz yapmayın. güvenmeseydik 3 seneyi beraber geçirmezdik ;) ama işte güven değilde merak :34:

Son düzenleme:
Vodafone onlinede telefondan gönderilen mesajların içeriğini değil ama kime gönderdiğini yazıyo. İçerikleri hangi sistem gösteriyomuş merak ettim :15:

nasıl oluyor bu kızlar sadece vodafone mı özel. türkcel de olmuyor mu, bide şirket hattına da bakabiliyomuyuz. karşı taraf anlamıyor demi?

kızlar yapmayın benim erkek arkadaşım bakıyordu bazen ve ben çok üzülüyordum. Mesajın içeriğini göremezsiniz ama hangi numaralarla görüşülmüş mesajlasılmis bakabilirsiniz. Ama bırakın merak etmeyin üzülmeye üzmeye değmez

turkcelde onlıne girişten bakılıyor ama şifre almak lazım mesajlar fln gözukmuyor. boşverelim :) bizden sakladıkları bişey varsa Rabbim karşımıza çıkartsın. kulun göremediğini Allah görür. :)

Back
X