netten tanıştığım çocuğa aşık oldum ben galiba....

sultan1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
20
1
36
Ankara
6 aydır konuştuk faceden tesadüf üzeri konuşmaya başladık.hiç güvenmedim hep netten biri gözüyle yaklaştım ne tel ne msn verdim arada kendim özelden aradım niyetinin ciddi olduğunu söyledi hiç biribine inanmadım .ve artık bugün bana artık ben yoruldum bana inanmıyosun güvenmiysun hak etmediğim muamelelere katlandım artık gururum kaldırmıyo ben gidiyorum dedi senin hayatından..

ben meğersem ona bağlanmışım şimdi canım çok yanıyo 6 aydır hiçbi yanlışı olmadı facde hiç doğru düzgün kız yok arkdaşalrıyla muhabetti samimi kardeşleriylede öyle bellik aile terbiyesi almış biri ama ben korkttum

ben galiba sevdim onu :(((

ben daha önce hiç böyle şeyler hissetmemiştim kimseyle çıkmadımm ..offffffffffffffffffff

neden böyle oldum niye böyle oldu..

6 aydır konuştuk faceden tesadüf üzeri konuşmaya başladık.hiç güvenmedim hep netten biri gözüyle yaklaştım ne tel ne msn verdim arada kendim özelden aradım niyetinin ciddi olduğunu söyledi hiç biribine inanmadım .ve artık bugün bana artık ben yoruldum bana inanmıyosun güvenmiysun hak etmediğim muamelelere katlandım artık gururum kaldırmıyo ben gidiyorum dedi senin hayatından..

ben meğersem ona bağlanmışım şimdi canım çok yanıyo 6 aydır hiçbi yanlışı olmadı facde hiç doğru düzgün kız yok arkdaşalrıyla muhabetti samimi kardeşleriylede öyle bellik aile terbiyesi almış biri ama ben korkttum

ben galiba sevdim onu :(((

ben daha önce hiç böyle şeyler hissetmemiştim kimseyle çıkmadımm ..offffffffffffffffffff

neden böyle oldum niye böyle oldu..

1)ona bağlandığını sanmıyorum buu aşk değil sadece tek bi kişiden sürekli bi ilgi gördüğün için ve bu ilginin kesilmesinden korktuğun için bağlandığını sanabilirsin
2) niyetinin ciddi olup olmaması pek önemli değil bitme noktasına gelindiğinde ciddiliğin bi önemi kalmıyo
3) face de kız olup olmamasıda belki fake bi hesap kullanmasından kaynaklanıyodur
4) sanırım sen sosyal bi insan değilsin (ki bunun cevabını çok merak ediyorum)

yok kendi facesi eminim

sosyallikten kastın ne bilmiyorum ama ben ilk defa netten biriyle konuştumm ve ilk defa böyle şeyler hissediyorum

dikkatli olmanı tavsiye ediyorum, arkadaş listesi kendisi fake olabilir,
art niyetli bir kişi olabilir,
fiziken görmediğin bi insana aşık olduğunu sanmam, güzel sözleri ve ilgisi hoşuna gidiyodur muhtemelen,
bu kişiye karşı temkinli olmalısın.

Tabi bunların hiç biri de olmayabilir sıradan kendi halinde biri de olabilir ama dikkatli olmakta fayda var...

hayr kpss kursum var aslında çok yoğunum dersler falan yani nette çok zaman geçiren biiri değilim.

yüzyüze gelmedik ama resimleri falan sesi çok hoştu.çevremdede ilgi gösterenler var ama bu çocuk benim beklentilerime çok cevap verdi ne bilyimm içim acıyo sankiii

yakınsanız neden görüşmüyorsunuz? iki ihtimal var ya yalan söylüyor farklı biri yada hissettiğin gibi gerçekten doğru düzgün bir adam...tanımadan bilemezsin..haklı olarak o kadar şeyden sonra resti çekmiş,bana güvenmiyor musun diye..internette çok tehlikeli bir boyut kazandı evet ama iyiler yok değil...tanışarak bişiy kaybedilceğini düşünmüyorum açıkçası,internetten tanıdığım kişiler hayatıma olumlu-olumsuz pek çok şey kattı..hiç bir zaman bağlanmadı tabii ama gerçekten hak ettiğin birini de şuan itmiş olabilirsin..önyargılı aşırı düşüncelere katılmıyorum ben...

hissettiğin şeyleri anlayabiliyorum.çünkü benimde başıma geldi bu tarz birşey netten tanıştım ve hoşlandım,bağlandım.Ama ben senin kadar derin düşünmedim kötü biri mi veya fake mi hiç düşünmedim.o denizlideydi ben izmir. tam 1 sene boyunca netten konuştuk telefonlarımızı verdik.sonra izmire geldi görüştük ve iyikide görüşmüşüm :) 2 yıl boyunca gerçekten güzel bi ilişkim oldu.Aradaki mesafeyide önemsemedik biz.Ama acaba orda ben yokken ne yapıyor nasıl yaşıyor kiminle geziyor diye içim içimi yerdi.sonra aramız soğudu ayrıldık ama ben onu unutamam hayatımda iyiki tanıdım diyebileceğim birisi.hala görüşüyoruz fakat aramızdaki bağ yok.sadece arkadaş olarak.sende bu dediklerimi düşünerek fikirler edinebilirsin.

sadece bir fikrin olsun diye anlatıyorum tabi iyiside var kötüsüde ama bundan 8 yıl once daha lıseye gıdıyordum sanırım tamda hatırlayamadım kaca oldugunu sımdı benımde boyle bır ılıskım oldu netten tanıstık 1 sene fılan telle msjla face le ıdare ettık görüstuk 6 yıl surdu unv de 2. senem di ayrıldık yakın cevremden bırıyle bırlıkte oldum 2 yıl kadar surdu nısan durumuna geldı dıyebılırım fakat yurutemedık ayrıldık. Ayrıldıgımı duyunca 2 hafta once yıne aradı konusuyoruz sımdılık.
Yürüsün yürümesin iyi ki karsıma cıkmıs diyebileceğim benden çok benı dusunen mukemmel bir insadır Sizden farklı olarak bız cok sık görusurduk farklı sehırlerde olmamıza rahmen her hafta sonu bırlıkteydık neredeyse
Bence yuzyuze geldıgın ınsanada guvenemezsın böyle dusunecek olursan ınsanın ıcınde neler sakladıgını kımse bılemez...

ask falan degil seninkisi, bir sure konustugunuz icin internetten bazi seyleri paylastiginiz icin ufak bir heyecan yasamissin. bulusmadan görusmeden biseyler gercek hayatta paylasmadan asik olunmaz. sizinkisi tamamen bir sanal ask. bende internetten tanistim evlendim esimle. yanlis yapma lutfen cok yanlis gidebilir. son pismanlik fayda etmiyor.

Back
X