netten tanıştık, sonunda gerçek oluyor sanırım:/

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
hikayenin arka planı gerçekten çok uzun.özetlemek gerekirse 3 yıldır sanal ortamda yürütülen bir arkadaşlık...ne zamandır görüşmeyi planlıyoduk ve bu hafta içi muhtemeldi.çoğu kez plan yapıp bozulduğu için yine gelmiyceğini düşünmüştüm.ama yarın geliyorum dedi biraz önce ya:/
sanki uzun bi rüyadan gerçeğe uyanıcakmışım gibi geliyor.kendime de güvenmiyorum zaten:(
arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var bazı konularda
-ilki giyim konusu tabiki.yarına kadar vaktim var belki alışverişe bile çıkabilirim.çok zayıfım.kendime güvenmediğim tek nokta bu.zayıflığımdan çekiniyorum bi tek.ona göre giyinmem lazım.kapri kol gömlek falan giymek çok mu abes kaçar şu yaz günü?kollarımın inceliğini falan kapatmak istiyorum:(
-ikincisi yıllardır konuştuğum adam bu sakin davranmalıyım.yım yım yım ama nasıl şunu yazarken bile heycandan küt küt kalbim
-sanırım 2-3 saat kalabilcek sonra tekrar dönücek memleketine.ankaradayız.aştiden ben alcam onu...gölbaşı mogan parkını düşünmüştüm ama ankaralı diğer arkadaşlardan da tavsiye bekliyorum

ben çok heycanlıyım:(

(moderatörden ricam konuyu 'ilişkiler' kısmına açmıştım ama acil yardıma ihtiyacım var.kaldırılmazsa sevinirim.)

Canım merhaba, bence zayıflıgını kafaya takma.kıyafetlerle kapatabılırsın bu acıgı. Madem alısverrıs yapabılırım dıyosun bu yaz moda olan su cıceklı elbıselerden al. Altınada convers yada babetle tamamla sacınıda masa yaptır. Guzelde bır makyaj harıka olur. Cok sık degıl cok da spor degıl orta yollu bıseyler ıste. Ben ankaralı degılım yer konusunda bısey soylemıcem :)

Canım merhaba, bence zayıflıgını kafaya takma.kıyafetlerle kapatabılırsın bu acıgı. Vucudunu saran kıyafetler gıyme bence. Madem alısverrıs yapabılırım dıyosun lc waıkıkıde bu yaz moda olan su cıceklı elbıseler var 20-30 tl arasında degısıyo onlardan al. Altınada convers yada babetle tamamla sacınıda masa yaptır. Guzelde bır makyaj harıka olur. Cok sık degıl cok da spor degıl orta yollu bıseyler ıste. Ben ankaralı degılım yer konusunda bısey soylemıcem :)

Canım merhaba, bence zayıflıgını kafaya takma.kıyafetlerle kapatabılırsın bu acıgı. Madem alısverrıs yapabılırım dıyosun bu yaz moda olan su cıceklı elbıselerden al. Altınada convers yada babetle tamamla sacınıda masa yaptır. Guzelde bır makyaj harıka olur. Cok sık degıl cok da spor degıl orta yollu bıseyler ıste. Ben ankaralı degılım yer konusunda bısey soylemıcem :)

merhaba:)ben elbise giyemem canım:(dedim ya bacaklar kollar çok ince malesef:(kapatıcak bişey istiyorum
şöyle güzel beyaz bi gömlek altına da lacivet veya mavi bi kot düşünmüştüm bir de babet://off bilmiyorumm bu da icime sinmiyor:(

Kaç kilosun ki merak ettim :) vücudu sarmayan günlük şık bir elbise işini görür defacto yadaa lcw çok rahat bulursun. Saçlarını toplama.
Ankarada olmadığım için yer bilmiyorum :1:

merhaba:)ben elbise giyemem canım:(dedim ya bacaklar kollar çok ince malesef:(kapatıcak bişey istiyorum
şöyle güzel beyaz bi gömlek altına da lacivet veya mavi bi kot düşünmüştüm bir de babet://off bilmiyorumm bu da icime sinmiyor:(

anladım canım... Soyledıgın kıyafetlerde guzel bence. Sacınla makyajınla tamamla ozaman canım

Kaç kilosun ki merak ettim :) vücudu sarmayan günlük şık bir elbise işini görür defacto yadaa lcw çok rahat bulursun. Saçlarını toplama.
Ankarada olmadığım için yer bilmiyorum :1:

hiç sorma:( 42-43 gidip geliyorum boy da kısa değil malesef.elbise miii imkansızzzz:(hiç rahat hissedemem

çok merak ettim hiç gördünüz mü birbirinizi? ilk kez mi göreceksiniz? bence açık renk bir gömlek ve lacivert bir jean çok iyi durur. :34: yaz bize sonucu yarın akşam :34:

çok merak ettim hiç gördünüz mü birbirinizi? ilk kez mi göreceksiniz? bence açık renk bir gömlek ve lacivert bir jean çok iyi durur. :34: yaz bize sonucu yarın akşam :34:

:)yaa böyle demee iyice kötü oluyorum.yazarım inş
tabi tabi kameralı ortamda çok görüştük.yarın da ilk kez yüz yüze canlı kanlı olcak sanırım:)

Ankara'da Mogan çok güzel bir seçim aslında. Sakin ve havadar bir yer. Onun dışında eğer öğleden sonra filan buluşacaksanız, 50. Yıl Parkı da güzel olabilir. Oranın manzarası da var, lunaparkın yanında güzel bir restoran var kenara oturup hem muhabbet eder hem temiz hava alır hem de manzarayı seyredersiniz. Sıkılırsanız yürürsünüz. Güzeldir orası da.. Ya da Dikmen Vadisi de güzel olabilir. Oranın da kendine ait bir havası var. Çok güzel bir yer. Kafeler de var oturulacak boylu boyunca havuzların kenarlarından yürürsünüz de vadide.

Sonucu bize de yaz :34:

Ne kadar guvenebiliyorsunuz netten tanistiginiz insanlara tvlarda neler duyuyoruz millet yuzyuze bile taniyamiyor tuhaf yada yasam tarzimizla alakali bana ters geliyor cokta duydum sonu hep husran.ama hayirlisi olsun kackere gelicem demis gelmemis saglam ayakkabimi degilmi en iyi sen bilirsin
Diz alti elbise giy saclarinida masala bencr aciksan
Olmadi kapri al lacivert cok guzel modeller var beyaz bir yarim kollu gomlek boyleliklede kollarin gorunmez pek ve eger gercektwn eminsen giyiminede takma fazla
Hakkinda hayirlisi insallah

Gömleği beyaz yerine açık toz pembe tonlarında da alabilirsin, altına da kapri kot güzel olabilir. Seni kameradan kaç kez görmüştür beğenmese bu kadar yıl konuşmaz zaten ki her şey güzellik değil. Zayıf olup da çok güzel kapatabilen ve giydiğini yakıştırabilen arkadaşlarım var. Ve 3 yıl çook çok uzun bir süre bu yüzden çekinmene gerek yok. Kendine güven ve değer ver lütfen. :34:

gençlik parkı nasıl??
hem ilk buluşma,konuşacak konular bitebilir,muahbbet pat diye durabilir.Lunaparkın gürültüsü sizin sessiziliğinizin rahatsız ediciliğini ortadan kaldırmış olur :)
Hem beraber bişiler yapmış olursunuz,beraber bağırıp kahkaha atmak sizi daha da yakınlaştırabilir...
Baktın aranızdaki soğukluk gitti,parın içindeki güzel bi kafeye gidip bişiler yersiniz,ya da çimlerde oturur sohbetinize devam edersinizz ^^

arkadaşlar şirin şirin tavsiyelerde bulunmuşlar.tabi sizin istediğiniz de buydu biliyorum.ancak bana kalırsa durumunuzda gerçekten çok tuhaf olan şeyler var.yahu insan 3 yıl boyunca nette biriyle görüşür mü?hadi 1 ay olur,5 ay olur hadi olsun da 1 yıl olsun.bu koca 3 yıl boyunca ne tür bir bahane sizi bir araya getirmedi,yüz yüze görüştürmedi?doğrusu aklım almadı.bu işin içinde bir iş olabilir.benden söylemesi.dikkatli olun derim.çok tenha yerlere gitmeyin.

bence çok dikkatli olmalısın...3 yıldır konuştuğun için ona çok güveniyorsundur belki ama insan yıllarca aynı evi paylaştığı eşini bile yeri geliyo tanıyamıyor ben böyle bi insanla nasıl evlendim diye pişman oluyor. Kaldı ki sen bu insanı ilk kez göreceksin çok dikkatli olup yukarıda arkadaşında dediği gibi tenha yerlere gitmeyeceksin benim sana tavsiyem bu yönde olabilirancak.Aslında bana kalırsa hiç gitme ama biliyorum yinede gitmek isteyeceksin hakkında hayırlısı olsun cnm

ben gölbaşında oturuyorum.. bu semtin her yeri harika :) gezebilecek, sakince oturabilecek çok yer var.. ama sana tavsiyem kalabalık ortamları tercih etmen.. ne olur ne olmaz.. etrafınızda insan olsun... giyim konusuna gelince, güzel bi kot gömlek altına beyaz pantolon,hafşf topuklu ayakkabı güzel olur.. hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun

ciftlige gidin en azindan konusacak bisey bulamayinca aaa su baliga bak ne guzel dersin :1:

kızlar yorumlar için tşkler.biraz önce konuştuk biletini almış bile:)düşündüm de eldekilerle bişeyler yapıcam sanırım.bu olayı da kendi içimde abartmasam iyi olucak.heycanlı olduğu kesin ama bilmiyorum işte...haber veririm mutlaka

bence çok dikkatli olmalısın...3 yıldır konuştuğun için ona çok güveniyorsundur belki ama insan yıllarca aynı evi paylaştığı eşini bile yeri geliyo tanıyamıyor ben böyle bi insanla nasıl evlendim diye pişman oluyor. Kaldı ki sen bu insanı ilk kez göreceksin çok dikkatli olup yukarıda arkadaşında dediği gibi tenha yerlere gitmeyeceksin benim sana tavsiyem bu yönde olabilirancak.Aslında bana kalırsa hiç gitme ama biliyorum yinede gitmek isteyeceksin hakkında hayırlısı olsun cnm

haklısın çok haklısın.ama güveniyorum da ne yalan söyliym.3 yıl kesintisiz konuşmadık arada bozuşup görüşmediğimi 3-5 aylar da oldu.ama bi türlü görüşemediğimiz için de kopamadık.ben istiyorum ki artık olmıycaksa da en azından bir kez göriym şu merak gitsin,olucaksa da hayırlıysa olsun.güven konusunda gerçekten fazla bi tereddütüm yok ama acabalar elbette var. umarım yanıltmaz

Çok zayıfım demişsin açık renkler giyin çok dar şeyler giyme.. ayrıca böyle şeyleri de sıkıntı yapma.. seviyorsa her türlü kabul eder zaten.. Yarın akşam haberleri bekliyorum bende :))

Back
X