- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dönmemeliydin. Neyse tecrübe etmiş olmuşsunKizlar ben nette biriyle tanistim. Bulustuk falan sonra cocuk aramayi ,mesaj atmayi birakti. Ben biraz usteleyince olmadi falan dedi.
Yani begenmedin mi dedim
Tam olarak oyle degil dedi
Nasil yani dedim
Cok zayifsin vs vs dedi.
Bu ne demek oluyor sizce ?
Siz ne yapardiniz ki mesela. 2 aydir konusuyorsunuz ve bulusuyorsunuz ve sevgili niyetiyle bulusuyorsunuz zaten ya ne diyeyim.Yani keşke bir arayış içinde olduğunuzu belli etmeseniz.
Şu an bu konuyu okuyan arkadaşlar bile hissetmişlerdir bunu. Ve bu çok itici bir durum.
Netten tanıştığınız bir insana "beni beğenmedin mi" diye sormak çok gurur kırıcı.
Kendinize bunu yapmayın.
Bunu cidden anlamadığınız için mi soruyorsunuz?Bu ne demek oluyor sizce ?
Öyleyse iyice üzücüBunu cidden anlamadığınız için mi soruyorsunuz?
Ama bak açık sözlü olunca üzülüyorsun( valla cok acik sozlusunuz masallah . Ya benim anlamadigim şu var. Bundan once biriyle daha netten olmustu o zamanda ben begenmemistim ve adamin yuzune karsi acikca dedim.
Bunla da ilk yuz yuze geldigimiz an sordum nasil buldun diye iyi dedi. Sonra o da bana sordu iyi dedim ve oyle iste. Ben bir insani kandirmaktansa acik sozlu olmayi tercih ederim keske bunu yapsaydi. Ona sordugumda da niye demedin soyleyemedim dedi. Ama dahada kotusu sevgilim gibi davrandi hakkim haram olsun. Soyleyemediysen de yılışmayaydin bari.
Tam olarak oyle degil demesi tuhafima gidiyor. Begenmedi zaten anladik orayaBunu cidden anlamadığınız için mi soruyorsunuz?
Kırmamaya çalışmış. Normal davranmış. Ne yapsın ?Tam olarak oyle degil demesi tuhafima gidiyor. Begenmedi zaten anladik oraya![]()
Yuzume deseydi inan bu kadar kirici olmazdi insani salak yerine koyup yuzune gulup ayrilinca sen yoluna ben yoluma daha agir geldiAma bak açık sözlü olunca üzülüyorsun
Maalesef Beğenmemiş işte.Kizlar ben nette biriyle tanistim. Bulustuk falan sonra cocuk aramayi ,mesaj atmayi birakti. Ben biraz usteleyince olmadi falan dedi.
Yani begenmedin mi dedim
Tam olarak oyle degil dedi
Nasil yani dedim
Cok zayifsin vs vs dedi.
Bu ne demek oluyor sizce ?