Netten Tanistik

Yani keşke bir arayış içinde olduğunuzu belli etmeseniz.

Şu an bu konuyu okuyan arkadaşlar bile hissetmişlerdir bunu. Ve bu çok itici bir durum.

Netten tanıştığınız bir insana "beni beğenmedin mi" diye sormak çok gurur kırıcı.

Kendinize bunu yapmayın.

:(( valla cok acik sozlusunuz masallah . Ya benim anlamadigim şu var. Bundan once biriyle daha netten olmustu o zamanda ben begenmemistim ve adamin yuzune karsi acikca dedim.
Bunla da ilk yuz yuze geldigimiz an sordum nasil buldun diye iyi dedi. Sonra o da bana sordu iyi dedim ve oyle iste. Ben bir insani kandirmaktansa acik sozlu olmayi tercih ederim keske bunu yapsaydi. Ona sordugumda da niye demedin soyleyemedim dedi. Ama dahada kotusu sevgilim gibi davrandi hakkim haram olsun. Soyleyemediysen de yılışmayaydin bari.

Beğenmemiş demek oluyor ama biri sizi beğenmedi diye siz beğenilmeyecek biri olmuyorsunuz, sadece denk gelmemiş oluyor, kendinizi kötü hissetmeyin bu yüzden.
Bide bi tavsiye, lütfen buluşmadan önce görüntülü bir görüşün yahu, bende mi var bi anormallik, dilim de tüy bitti görüntülü görüntülü diye. Yahu birine iki cevap yazsan pat görüntülü arıyor, aç açma, siz nasıl buluşana kadar bekliyorsunuz arkadaş?

Kizlar ben nette biriyle tanistim. Bulustuk falan sonra cocuk aramayi ,mesaj atmayi birakti. Ben biraz usteleyince olmadi falan dedi.
Yani begenmedin mi dedim
Tam olarak oyle degil dedi
Nasil yani dedim
Cok zayifsin vs vs dedi.
Bu ne demek oluyor sizce ?
Canım dönmemeliydin. Neyse tecrübe etmiş olmuşsun:(

Yani keşke bir arayış içinde olduğunuzu belli etmeseniz.

Şu an bu konuyu okuyan arkadaşlar bile hissetmişlerdir bunu. Ve bu çok itici bir durum.

Netten tanıştığınız bir insana "beni beğenmedin mi" diye sormak çok gurur kırıcı.

Kendinize bunu yapmayın.
Siz ne yapardiniz ki mesela. 2 aydir konusuyorsunuz ve bulusuyorsunuz ve sevgili niyetiyle bulusuyorsunuz zaten ya ne diyeyim.

:KK43:( valla cok acik sozlusunuz masallah . Ya benim anlamadigim şu var. Bundan once biriyle daha netten olmustu o zamanda ben begenmemistim ve adamin yuzune karsi acikca dedim.
Bunla da ilk yuz yuze geldigimiz an sordum nasil buldun diye iyi dedi. Sonra o da bana sordu iyi dedim ve oyle iste. Ben bir insani kandirmaktansa acik sozlu olmayi tercih ederim keske bunu yapsaydi. Ona sordugumda da niye demedin soyleyemedim dedi. Ama dahada kotusu sevgilim gibi davrandi hakkim haram olsun. Soyleyemediysen de yılışmayaydin bari.
Ama bak açık sözlü olunca üzülüyorsun

Kizlar ben nette biriyle tanistim. Bulustuk falan sonra cocuk aramayi ,mesaj atmayi birakti. Ben biraz usteleyince olmadi falan dedi.
Yani begenmedin mi dedim
Tam olarak oyle degil dedi
Nasil yani dedim
Cok zayifsin vs vs dedi.
Bu ne demek oluyor sizce ?
Maalesef Beğenmemiş işte.

Back
X