• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Neutrogena Pudra ve Allik

..MELEK..

O artik 3. sinifta =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
638
2
96
- Yurtdışı
Merhabalar,
Neutrogena'nin allik, pudra, goz makyaji, vb bir suru makyaj urunune rastladim bugun alisveris merkezinde. Ben yurtdisindayim ama, Tr'de var mi bilmem.
Neutrogena, cilt temizlemede guvendigim bir markadir ama makyaj malzemelerini bilmem. Ama bileniniz, kullanan, veya duyaniniz var mi Neutrogena makyaj malzemelerini? Mineral pudrasi vardi hosuma gitti. Alsam mi diye dusunuyorum.

Bir de su markalar var eger oneri vermek isterseniz buyrun:

Loreal
Maybelline,
Revlon
Cover Girl
Physician's formula
Almay

Yurtdisinda yasayan arkadaslara da soruyorum, siz bunlardan herhangi birini kullaniyor musunuz? oneriyor musunuz?

tatlım ben Türkiye'de yaşıyorum fakat yutdışına gittikçe revlon,estee lauder ve dior'un makyaj ürünlerini alıyorum. Tavsiye ederim..

Bu Revlon'u cok ovuyorlar evet.
Bugun dermatologta randevum vardi. Bana mineral pudra onerdi. Neutragena olurmus, ama bilmiyorum. Arastiriyorum hala. Sivilce yapmaya cok musait hassas bir cildim var, o yuzden bu konuda hassasim. Revlon'u mutlaka goz onunde bulundurcam, cok tesekkur ediyorum oneriniz icin.

Back
X