Nevşehir' Kadın Doğum Uzmanı Tavsiye Edebilirmisiniz

egum83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
21
1
38
Ben Nevşehirde yaşıyorum budaki kadın doğumcularda kimi tavsiye edersiniz çok kararsız kaldım gebelik takibi için nevşehirde mi yoksa kayseride bir doktor seçmeliyim...

Nevşehirde yaşayan yok sanırım bende aynı konudan müzdaribim. Kayseriye takip için gitmek ilk etapta kolay ama son zamanlarda zor olur ve doğum için kayseriye gelmek sıkıntılı Valla Versada Cem Işıktaş'a gittim iyi bir doktora benziyor ama hala teredütlerim var Siz herhangi bir doktor denediniz mi?

Nevşehirde yaşayan yok sanırım bende aynı konudan müzdaribim. Kayseriye takip için gitmek ilk etapta kolay ama son zamanlarda zor olur ve doğum için kayseriye gelmek sıkıntılı Valla Versada Cem Işıktaş'a gittim iyi bir doktora benziyor ama hala teredütlerim var Siz herhangi bir doktor denediniz mi?
Cem Bey bir ara gidecek deniyordu birde çok yoğun ondan dolayı onu hiç düşünmedim Ben de barış Beye gittim Kapadokya hastanesinde memnun kaldım çok kibar ve ilgili ama 2. alternatif kayseriye de gitcem özellikle 11.hasta kemik ölçümü ve detaylı ultrasonlar için tek doktora bağlı kalmak istemiyorum.

Back
X