NEVŞEHİR KK herkes tanıştı,kaynaştı,buluştu... ya biz ya bizzz???

SariSheker

Oğlum Kızım Canlarım ❣️
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
301
2
96
Hadi bakalım Nevşehir'in güzel hatunları, memleketin tüm illeri tanıştı , kaynaştı , buluştu... sıra bize gelmedi mi?

Ben oradayken o kadar istedim olmamıştı hadi bir Forum Kapadokya görüşmesi yapında sizleri tanıyalım. Orada olsaydım kesin gelirdim.

Son düzenleme:
canım bende nevşehirliyim ama istanbulda oturuyorum oraları çok özledim iki senedir gidemıyorum.orda olsaydım bende gelmek isterdim.

keşke canım ya ne güzel olurdu :13: baksana 3-5 nevşehirli bir araya gelemedik nerdeki acaba bu hatunlar

ahhh ahhh ömrünün en güzel 5 yılını o şehirde, lise caddesinde küçük bahçeye bakan birinci kat eski bir evde geçiren biriyim. Orada olsam kesin gelirdim. Çoooook özledim çooook.... Bizim zamanımızda forum falan yoktu. Beğendik birde tansaş en lüks marketti.

slm mıllet ben has mı has gayserılıyım ama nvsehırde oturuyorum canım....Forumu gezmeyı coook sevıyorum..

kizlar ben hollandada yasiyorum.. ama yakidna nevsehire gelicem 2 haftaligina :) forum kapadokyada bulusabiliriz bence!

Nevşehirdekiler bir türlü toplanamamış belliki:)bende istanbuldan avanosa gelin geldim.2 aylıkta hamişim:)

merhaba canım bende nevşehir merkezdeyim
eşim öğretim görevlisi 6 ay önce onun işi için geldik,açıkcası çok sevemedim burayı gerçi hiç arkadaşım yok biraz ondanda sıkılıyorum,
dediğim gibi buluşma olursa bende katılırım görüşürüz inş

Selamlarr ben de nevsehirliyim ama yurtdisinda yasiyorum nevsehir icinden mi aliyorsunuz yoksa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…