Canım, o doktor sana şaka yapmış. o hastane bildiğim kadarıyla devlet hastanesi, devlet hastanesinde bu işlem için ücret almazlar doktor da bu yüzden sana şaka yapmış.henüz muayene aşamasındayken "fatura ne kadar çıkar mesela" die sorduğumda "sana öyle bi fatura çıkarırımki çok şaşırırsın" cevabını vererek zaten yeterince şaşırttı beni doktor bey.. sanırım böyle bir doktora güvenmemeliyim.
bu konuda tecrübeli arkadaşlardan böyle bir operasyon için ne kadar bütçe ayırmam gerektiği konusunda yardımcı olmalarını rica ediyorum!!??
şaka demeyelimde sosyal güvencem olmadığı için öyle bişeyler gevelediğini düşünüyorum..zaten beni korkutan şey ödeyeceğim ücretten ziyade doktorun yaklaşımıydı neyseki kendimi öyle bir doktora emanet etmedim. çok daha fazla ücret ödeyerek özel bir hastanede ameliyat oldum.. hayatta yaptığım en doğru şeydi..
fotoğraf koymak tercih ettiğim bişey değil ama kısaca şuanki görüntüyü anlatabilirim.
nevüs'ün ebatı 1x2 cm büyüklüğündeydi dolayısıyla ameliyat sırasında açılacak kesi nevüs'ten bir miktar daha büyük olacaktı.öylede oldu :)
kabuklar döküldükten sonra kalan izin miktarı 3 haftalık bir yaraya göre oldukça iyi durumda. ince bir çizgi olarak görünüo,rengi pembe. zamanla pembeliğinde kaybolacağını ümit ediyorum,doktoruma hala güveniyorum çünkü :)
yinede o bölgeyi darbelere karşı korumaya çalışıyorum. ufakta olsa ameliyat yarası çünkü.ayrıca doktorum bana, yaz-kış 50 faktörlü güneş kremi kullanmamı tavsiye etti. kullanıyorum.çokta güsel bir kokusu var :)
herşey yolunda gibi.ben memnunum şuanki görüntümden..
yakın zamanda kontrol için doktora gidicem. bakalım o ne dicek.. gerçekten herşey yolundamı..
Hmm, teşekkür ederim. fazla olmazsam bu krem yüzde beyaz bi tabaka oluşturuyor mu?1. sorunun cevabı : 1 tane
2. sorunun cevabı: babe - Lsf/ Spf 50+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?