New Girl

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
normal_001.jpg

New Girl, Elizabeth Meriwether'ın (No Strings Attached) kaleminden çıkmış olan kadın-erkek ilişkileri üzerine bir sitkom. Dizi, sevgilisinden yeni ayrılmış bir genç kız olan Jess Day'in 3 erkekle aynı eve taşınmak zorunda kalmasıyla başlıyor ve insanlarla ilişkileri konusunda pek başarılı olmayan bu hanım kızımızın kendini geliştirme serüvenini konu alıyor. Başrolde Zooey Deschanel var. Onun ev arkadaşlarından ilki Coach'u Damon Wayans Jr., diğeri Nick'i Jake M. Johnson ve sonuncusu Schmidt'i Max Greenfield oynuyor. Dizi sonbahardan itibaren salı akşamları Glee'den sonra yayınlanacak.

[video=youtube;2qqojuj1zoU]http://www.youtube.com/watch?v=2qqojuj1zoU[/video]

Son düzenleme:
Diziyi izlemeye başlama sebebim zaten Zooey (: Ama sırf onun içinmi izlicem? HAYIR. Gerçekten bayıldım. Çok güzel dizi.. Kısa olması belki üzücü olabilir ama avantajlarıda var benim için. Kesinlikle izlemelisin..

Şuan daha sadece 1.bölüm yayınlandı. E tabi internetten izliyoruz doğal olarak. 2. bölümü bekliyoruz biraz aksama oldu sanırım dizi çekimlerinde bilmiyorum..

TR Altyazılı bi şekilde dizinin bölümleri burada veriliyor:

New Girl izle

Son düzenleme:
arkadaşlar 6.bölümü göremiyorum yoksa dizi bitti mi

hayır nolur bitti demeyin ya çok sevmiştim

kasıntı olmayan doğal bir başrol oyuncusu kolay bulunmuyor

Daha 5. bölüm yeni yayınlandı
Haftaya cuma ancak yeni bölümü çıkar
Sanırım perşembe günleri yayınlanıyor , internetede cuma günleri çıkıyor..

zoeyy süper bi kadın hem güzel hem sempatik mimikler harika
scmit adamım gülmekten öldürüyor beni
hele jessin son bölümdeki aldığı iç çamaşırı yıktı beni gülmekten:9:

Zooey Deschanel'ın yeni dizisi New Girl tam sezon onayı aldı..
19820921.jpg

Fox'un 20 Eylül'de başlayan dizisi New Girl, izleyici tarafından sevildi. Zooey Deschanel'ın başrolünde oynadığı dizi, ilk etapta 13 bölüm olarak sipariş edilmişti. Yayınlanan iki bölümün ardından Fox, New Girl'e tam sezon onayı verdi ve dizinin ilk sezonu beklendiği gibi, 13 bölümden 24 bölüme çıkartıldı.

Pilot bölümü 10.1 milyon kişi tarafından izlenen New Girl, Glee'den bile iyi bir giriş yaptı sezona. Tabii bunda Zooey Deschanel'ın payı büyük. Bütün sevimliliği ile içinde bulunduğu her projeyi güzelleştiriyor adeta.

İzleyicilerin diziyi sevdiklerini belirten Fox başkanı Kevin Reilly, çok olumlu geri dönüşler aldıklarını ve diziyi daha fazla insanın seveceğini ekleyerek sezonun 24 bölüme uzatılmasının haberini verdi.

Zooey Deschanel'ın yeni dizisi New Girl tam sezon onayı aldı..
19820921.jpg

Fox'un 20 Eylül'de başlayan dizisi New Girl, izleyici tarafından sevildi. Zooey Deschanel'ın başrolünde oynadığı dizi, ilk etapta 13 bölüm olarak sipariş edilmişti. Yayınlanan iki bölümün ardından Fox, New Girl'e tam sezon onayı verdi ve dizinin ilk sezonu beklendiği gibi, 13 bölümden 24 bölüme çıkartıldı.

Pilot bölümü 10.1 milyon kişi tarafından izlenen New Girl, Glee'den bile iyi bir giriş yaptı sezona. Tabii bunda Zooey Deschanel'ın payı büyük. Bütün sevimliliği ile içinde bulunduğu her projeyi güzelleştiriyor adeta.

İzleyicilerin diziyi sevdiklerini belirten Fox başkanı Kevin Reilly, çok olumlu geri dönüşler aldıklarını ve diziyi daha fazla insanın seveceğini ekleyerek sezonun 24 bölüme uzatılmasının haberini verdi.

Can'dır O (Zooey) :16:

newgirl103preview.png

newgirl102preview.png

tumblr_lrvayfqQ8Q1qdslmto1_500_large.jpg

paylaşımlar için sağol canım zoey candır cidden kadın süper

Back
X