Neyden korkarsan o gelır başına

zeynepdamlacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
310
-256
48
29
Evet hanımlar gerçektende öyle bu aralar cok takmıstım asansor konusunu ve en sonunda bugun cocuklarımla elektrik gıttıgı ıcın kaldım tam 35 dakıka asansörde kaldık cocukların aglaması o karanlık ortam o gergınlık korku Allahım napıcagımı bılemedım itfaiyeyi aradım evı bulana kadar benım canım çıktı orda galiba taşınacağım asansörsuz bır bınaya yada bu evi kıraya verıp müstakile kiraya mı gecsem sızce nasıl ıyı olur cunku bırgun degıl ıkı gun degıl çocuklar buyuyecek tek baslarına kalırlar okula giderler dısarı çıkarlar nasıl olacak cok uzgunum 😔😔😔

Evet hanımlar gerçektende öyle bu aralar cok takmıstım asansor konusunu ve en sonunda bugun cocuklarımla elektrik gıttıgı ıcın kaldım tam 35 dakıka asansörde kaldık cocukların aglaması o karanlık ortam o gergınlık korku Allahım napıcagımı bılemedım itfaiyeyi aradım evı bulana kadar benım canım çıktı orda galiba taşınacağım asansörsuz bır bınaya yada bu evi kıraya verıp müstakile kiraya mı gecsem sızce nasıl ıyı olur cunku bırgun degıl ıkı gun degıl çocuklar buyuyecek tek baslarına kalırlar okula giderler dısarı çıkarlar nasıl olacak cok uzgunum 😔😔😔
Tasinmaniza ne gerek var asansorsuz eve bu kadar korkuyorsaniz binmezsiniz. Kapiya vursaydiniz komsunuzu arasaydiniz anahtari yok muydu asansorun itfaiyeyi aradiniz beklediniz o kadar? Gecmis olsun umarim tekrarlanmaz bu durum cocuklar kac yasinda?

Tasinmaniza ne gerek var asansorsuz eve bu kadar korkuyorsaniz binmezsiniz. Kapiya vursaydiniz komsunuzu arasaydiniz anahtari yok muydu asansorun itfaiyeyi aradiniz beklediniz o kadar? Gecmis olsun umarim tekrarlanmaz bu durum cocuklar kac yasinda?
Anahtar vardı ama asansör kat hızasında degıl duvar arasında kalmıstı kımse bısey yapamıyordu cocuklar 4 ve 1 bucuk yaslarında

Anahtar vardı ama asansör kat hızasında degıl duvar arasında kalmıstı kımse bısey yapamıyordu cocuklar 4 ve 1 bucuk yaslarında
Ay o cok kotu olmus daha da cok kucuklermis travma olmamistir umarim. Bebek arabasi vs varsa merdivenden cikmakta zordur mecbur ya alt katlarda oturcaksiniz ya mustakil o zaman boyle bir fobiniz varsa.

Ay o cok kotu olmus daha da cok kucuklermis travma olmamistir umarim. Bebek arabasi vs varsa merdivenden cikmakta zordur mecbur ya alt katlarda oturcaksiniz ya mustakil o zaman boyle bir fobiniz varsa.
Evet bebek arabası var çocukların esyaları var bınmeme gıbı bır lüksümde yok gerçekten napıcagımı bilmiyorum

Ay geçen eşimle kaldık panik atağım tuttu 5-10 dk kaldık ama krize girdim çok iyi anlıyorum sizi hala korkuyorum
Kaçıncı kattasınız

Benim yok asansör arabayı bırakıp çıkıyoruz büyük oğlum taşıyor eşyamı o küçükken komşularım yardım ediyordu çocuğu onlaea verip ben taşıyordum asansörü yük icin kullanın bence

Evden taşınmak biraz abartı olur,eşyaları asonsere birakap siz yürüyün bir müddet,korkunuz geçince binersiniz zaten bunun hastalığı var yaşlılığı var

Telefon çekiyor sanırım arama yapabildiğinize göre sorun olmaz bu kadar panik yapmayın yani çocuklarada korku salmayın asansör lazım yaşlılıkta falan vazgeçilmez birşey bence.çocuklara akıllı saat alırsınız yaşları küçükse ters bir durum olduğunda ararlar sizi ama çok küçük yaşta tek başına asansöre binemezler zaten güvenli değil.asansörde kalmasından çok sapık biriyle falan binmesinden ürkerim ben.

Hali hazırda asansör korkusu olan bir insan sanıyorum ki en fazla 3-4. katlardan ev alır. Daha fazlası için asansör kullanmamak imkansız çünkü.
Bebek arabanızı yukardan asansöre bırakıp 0 a basarsınız, siz yürüyerek inip aşağıdan alırsınız. Gerçekten bunda abartılacak, ev değiştirecek bir durum yok. Ha gidip de 9-10. katlardan ev aldıysanız da neden yani? Zaten fobiniz varmış.

Eski bir asansör olduğunu varsayıyorum çünkü yeni sistemlerde güç gittiği anda kendini en yakın kata bırakıp otomatik kapı açıyor.
En azından buna dikkat edersiniz eğer taşınırsanız.

Cok geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş çocuklarla uzun da kalmışsınız evet çok düşündüğümüzde düşünce gücü ile çekiyoruz galis

Cok geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş çocuklarla uzun da kalmışsınız evet çok düşündüğümüzde düşünce gücü ile çekiyoruz galiba
Sormayın psikolojim cok kötü napıcaz böyle ev fiyatlarına baktım Aman Allahım kımıldayamayız bile

Back
X