- 2 Ekim 2014
- 95
- 21
- 13
Konuya nasil girsem bilmiyorum arkadaslar 4 senlik bir sevdigim var bayramda sozum olucakti ama 4 gun once ayrildik ve cok buyuk kavga eder ayrildik agza alinmiycak seyler soyledi her kavgamizda eski sevgilisini dile getiriyor ve en kotusu bunu kendi ailesinin yaninda yapiyor birbirimozo cok sevdik cok sorunlar atlattik ama benim kaldiramadigim bana agza alinmiycak kufurler soyluyor beni o gun o kadar cok aglattik annesi babasi gelip bana sarildi ben sen ona bakma seni cok seviyor sensiz olamiycagini hep soyluyor dedi hersey kiskancligindan yapiyor bununda farkindayim ama beni aglatip kufurler soylemesi evdeki herseyi kirmasi beni korkuttuyor hic bir yre gitmiyim hic bir kimseyle konusmami istemiyor birde sakinlestigi zaman hic birsey olmamis gibi sarilmami gulmemi bekliyor surat asmiyim istiyor ama kirildiktan sonra nasil olur ki bu ve dayanamiyorum ailesine bitticekse bitsin dedim babasi sakin kizim yapma dedi seviyorsunuz dedi birbirinize ve baristirmaya calisti ve ben hic birsey soylemeden evegittim ve hic mesaj attip aramadi bende oyle dogrumu yapiyorum ne yapmaliyim