Neydi beni bu kadar yoran...

[QUOTE="1Sen, post: 37741538, member: 2birazdiklariniza inanamiyorum. Sinirlerim boşaldı, zatrn aglayacagim vardi agladim.

Azicik kendinize sayginiz varsa asla ve asla affetmeyin, bir daha bir araya gelmeyin.

Dünya tersinr dönse bu adam değişmez, değişmeyecek. Simdi boyke yapan, öfke kontrolu olmayan bit adam asla degismez.

yine aglarsa aftmeyin, yaptiklarina aglamasini soyleyin.[/QUOTE]
Geri fonmem adla arkadaslar ben sadece biraz destek aradim topalayip karar vermek icin sizler gercekten dogru yaptigimi daha net ortaya koyamadim aama artik oyle degilim ve cok uzun bir sure ne ask ne sevgi nede nir erkek gormek istemiyorum

Donmem ben yeniden dogdum ve nefes aliyorum kitap yazsam ne okunurdu :)) cok satan listesine girerdi kesin :))

merhaba siteye ilk mesajım
yaşadığınız şey aşk, sevgi değil tamamen bağımlılık. karşınızdaki insanın psikolojisi bozuk ve sizinkini de bozmuş. işe bir uzmandan yardım alarak başlayın ve ailenizde bu konuda kararlı olsun korusun sizi. yoksa size zarar verebilir

kııııızzz aferin sanaa sakın dönme geri doğru yolu buldun. ben eşimle tanıştığımda 16 yaşındaydım ben de çok küçüktüm ama bunları asla yaşatmadı bana o kadar düzeyli birlikteliğimiz vardı ki şimdi 22 yaşındaym bak evliyim o insanla hiç tereddüt etmeden evlendim hemde iyiki de evlenmişim çünki ondan da kendimden de eminim. sen kafandaki acabalarla asla evlenemezdin kuzum aferin sana iyi yaptın. bak gör seni gerçekten seven insanlar çıkacak karşına asıl mutluluğu bulacaksın

kııııızzz aferin sanaa sakın dönme geri doğru yolu buldun. ben eşimle tanıştığımda 16 yaşındaydım ben de çok küçüktüm ama bunları asla yaşatmadı bana o kadar düzeyli birlikteliğimiz vardı ki şimdi 22 yaşındaym bak evliyim o insanla hiç tereddüt etmeden evlendim hemde iyiki de evlenmişim çünki ondan da kendimden de eminim. sen kafandaki acabalarla asla evlenemezdin kuzum aferin sana iyi yaptın. bak gör seni gerçekten seven insanlar çıkacak karşına asıl mutluluğu bulacaksın
İyi ki ayrilmisim cok mutluyumcok dogru bir karar verdim ve inanin kafam cok rahat

Back
X