Mrb kızlar. Şu egolu yönetici bozuntularını napıcaz ya? Evet sorunum yöneticimle. 1,5 ay önce iş başladım istifa edip cıktığım yerde. Müdürüm beni sevdiği için geri aldı fakat bu sefer kendi asistanı ayrılacagı için asistan olarak aldı kız bir kaç ay sonra ayılıcak benide erkenden aldı ki işlerini öğretsin diye. Sonra müdürüm istifa etti ve ayrıldı ortalık yardımcısına kaldı tabii cok sevgili müdür yardımcımız. Şuan benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyo. Öncedendr pek sevmiyodu beni şimdide eline fırsat geçti ya. Hanfendi beni asistan olarak istemiyomus. Baska departmana geçebilirmisim yada aynı departmanda farklı görevde yer alıcakmısım. Kocamankocaman excel tabloları istiyomus hanfendi ben yapamayabilirmisim. Bi gün geliyo seni tanpon eleman olarak kullanıcam ihtiyac olan her alanda calısabilirsin diyoo. Ne olduğum belli değilllll yanı belirsizlik canımı sıkıyo konsantre olup işime odaklanamıyorum. Bu arada kendisinin müdür olmasını bekliyodu ama olmadı onun üstüne grup müdürü getirdiler. O durumada ayrıca kıl üzerimde diğer calısanlara gövde gösterisi yapıyo gibime geliyo. Napmaya calısıyo kızlar bu kadın? Benim calısmaya ihtiyacım olduğu halde niye benimle oynuyo? Uzun oldu kusura bakmayın artık cok bunaldım dertlesmek istedim