- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Yasin kac?Nekadar oldu ayrilali.Sebep kisaca neydi.Hatirlamani istemem bir iki cumleyle.Tsk ederim her birinize. .duygulandrdiniz beni ..Allah görüyor dediginiz gibi..hayatımın geri kalan kısmını ondan örnekler verip onu düşünerek gecirecegmdn çok korkuyorum. .
Yaşamak da guclesti. .belki kafamı dagitacagm bir ise girenedigim için. .bilmiyorum imkanlar kısıtlı. .ama şundan eminim bu eksiklik hiç bitmeyecek..
Oysa nasıl da severek başlar insan. . Nasıl da guluyordum. .kendimi izledim sanki..benim oturduğum sandalye. .her anını yaşadım. .insanlar farkettiler. .tebrik etmeye gidince durumu ozetledim. .ben aglayabilirim kusura bakmayın. .Güle güle dedim. ...umarım yanlış anlamazlar.
İçimde adını koyamadgm bir duygu var..tükeniyorum sanki. .anlamszlasti her şey. .yine bir depresyon hali mi bilmiyorum. Kendini bilmez patavatsz insanlarn içinde buluyorum bazen kendimi. .bekar biri evli boşanmış biriyle olmamali sözleri kulaklarımda. .sen yanlış anlama diye de uyarmalari da ayrı bir trajedi. .
Biriyle tanışıp onun seni sevecegibden korkar mi insan. .bn korkuyorum. .yarım birakilmaktan. .mutsuz olmaktan. .sevmesini deli gibi isteyip ..sonra bir gerçekle onu yüzleştirmek ..çok garip bir duygu ..bin parcaya bolunmek gibi. .acı veriyor. ...
Hep böyle mi devam edecek bilmiyorum ama inanin. .suan gizlermden bosaniyor yaşlar. .bitecek mi bütün bunlar. .hesapsız mi kalacak. .terkedilmrk ne kadar zormuş. .bn yapamazdm terkedemezdm kimseyi ..canım dediğin aynı yastığa baş koyduğum eşim olunca..hastalık da sagliktaydi. .bn vazgecemezdim. .ama o geçti. ..
1985 doğumluyum. .annesi ve teyzesi ve de onun kızı desem de aslında kendisi. .beni sevmemesi yoksa bitmezdi. Kasm 8 de ayrldm. .2014 aralık aynda dava açtı ..ayrı kalalı 3 yıl olacak Aralık ayında.Yasin kac?Nekadar oldu ayrilali.Sebep kisaca neydi.Hatirlamani istemem bir iki cumleyle.
Hm benim de 6 kasimdi 2007 de.1985 doğumluyum. .annesi ve teyzesi ve de onun kızı desem de aslında kendisi. .beni sevmemesi yoksa bitmezdi. Kasm 8 de ayrldm. .2014 aralık aynda dava açtı ..ayrı kalalı 3 yıl olacak Aralık ayında.
Bu hissettiklerin çok normal , haklısın insan bazen niye ben diye soruyor ama ne acılar yaşayan insanlar var, genede halimize bin şükür, gececek bu günlerde, yine mutlu olacaksın ve bu günler sadece anı olarak kalacak hatırında. Hiç keşkelerle yorma kendini, bazı şeyler kader kısmet. Ne yaparsak yapalım ne kadar dikkat edersek edelim, yazılan geliyor başa. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra, sabret , inşallah güzel günler gelecek..Hepinize mrb..
Uzun bir aradan sonra. ..buradaym. .ama artık o kadar yorgunum ki..beynen ve bedenen. .
Ben bir evlilik yapıp bosandm. .sonrada terkedildm. .kandirilarak.
Zor günler geçirdim. .ve burada paylastm. .gerçekten zordu. ..dün akşam bir dugundeydik..hiç gitmek istemesem de mecbur kaldım gitmeye çünkü benim dugunume gelmişlerdi ve akrabalık da olunca gittim. ..
Benim dugunum orada olmuştu ..ve bn çok duygulanaxagimi biliyordum. .kendimi ne kadar tutsam da engel olamadim. .çok ağladım. .kimseler görmesin diye elli takla attım diyebilirm ...ama kaydı gitti yanagmdan. .
Birbirine aşık çiftler ..yeni evli çiçeği burnunda çiftler de görünce üzerine tuz ,biber oldu..
Yine sordum ..niye ben diye...keşke hiç tanimasaydim dedim keşke hiç evlenmeseydim. .suan yalnızm ve derdimi kimseyle paylasamiyorym.
O kadar İyi anlıyorum ki sizi tam bazen içimden geçenleri yazmışsınız bende ayrıldıktan 6 ay sonra bi gün onunla yaşadığımız evin yanından geçmek mecburiyetinde kaldım.Ah öyle bişeydiki anlatamıyo insan yutkundum sadece sonrada ah be önceden insanın yaşadığı evin önünden böle yabancı gibi geçmesi ne acı Ne kadar zorsun hayat dedim.O hala orda yaşıyor.Canım çok yandı.Aynı ilçede yaşıyoruz bazen bi dışarı çıktığımda beraber gittiğimiz yerleri yolları gördüğümde istemsiz gözlerim doluyo.Eminimki onun umrumda değildir.Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın bizi İnşaallah.Onu Rabbime havale ettim.Allah yardımcımız olsun.Hepinize mrb..
Uzun bir aradan sonra. ..buradaym. .ama artık o kadar yorgunum ki..beynen ve bedenen. .
Ben bir evlilik yapıp bosandm. .sonrada terkedildm. .kandirilarak.
Zor günler geçirdim. .ve burada paylastm. .gerçekten zordu. ..dün akşam bir dugundeydik..hiç gitmek istemesem de mecbur kaldım gitmeye çünkü benim dugunume gelmişlerdi ve akrabalık da olunca gittim. ..
Benim dugunum orada olmuştu ..ve bn çok duygulanaxagimi biliyordum. .kendimi ne kadar tutsam da engel olamadim. .çok ağladım. .kimseler görmesin diye elli takla attım diyebilirm ...ama kaydı gitti yanagmdan. .
Birbirine aşık çiftler ..yeni evli çiçeği burnunda çiftler de görünce üzerine tuz ,biber oldu..
Yine sordum ..niye ben diye...keşke hiç tanimasaydim dedim keşke hiç evlenmeseydim. .suan yalnızm ve derdimi kimseyle paylasamiyorym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?