Neydi içimde ki..

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Hepinize mrb..

Uzun bir aradan sonra. ..buradaym. .ama artık o kadar yorgunum ki..beynen ve bedenen. .

Ben bir evlilik yapıp bosandm. .sonrada terkedildm. .kandirilarak.

Zor günler geçirdim. .ve burada paylastm. .gerçekten zordu. ..dün akşam bir dugundeydik..hiç gitmek istemesem de mecbur kaldım gitmeye çünkü benim dugunume gelmişlerdi ve akrabalık da olunca gittim. ..

Benim dugunum orada olmuştu ..ve bn çok duygulanaxagimi biliyordum. .kendimi ne kadar tutsam da engel olamadim. .çok ağladım. .kimseler görmesin diye elli takla attım diyebilirm ...ama kaydı gitti yanagmdan. .

Birbirine aşık çiftler ..yeni evli çiçeği burnunda çiftler de görünce üzerine tuz ,biber oldu..

Yine sordum ..niye ben diye...keşke hiç tanimasaydim dedim keşke hiç evlenmeseydim. .suan yalnızm ve derdimi kimseyle paylasamiyorym.

Kıyamam keşke gitmeseydin ilk evliliğin dağınıklığını toparlayamamışsın henüz :(
Birçok kadının yapmaya cesaret edemediği şeyi yapıp tertemiz bir sayfa açmışsın burdan benim gözümle imrenilesi bir insansın söylemeden geçemiycem.. Neler var neler okuyoruz burda.. herşeyi geride bırakıp senin gibi özgür olmak prangalardan kurtulmak isteyen milyon kadın var. Kendinin kıymetini bil. Hayatının kıymetini bil. Geçicektir inşallah Allah görüyor kalbini.

Sonbahar 35 Sonbahar 35
Üzmemeye çalışın kendinizi. Hayat devam ediyor ve siz de üstesinden geleceksiniz.. Değmez böyle insanlar için üzülmeye.. Kendinizi toparlamaya çalışın. Kafanızı dağıtmak için ugraşlar bulun. Hayatınız ondan önce de vardı değil mi? Ondan sonra da yaşamaya devam edeceksiniz. Herşey güzel olacak. Sadece biraz zaman biraz çaba biraz sabır. Mutluluk sizin kendi içinizde ;)

Ayıp olmasın mantığını anlamıyorum..ayıp olursa olsun..elalem için "aman laf etmesinler,aman kırılmasınlar" diye mecbur hissetmek azalarak bitsin artık..
Henüz yaranız taze..zamanla kabuk bağlar, izi bile kalmaz.

Hiç üzülme canım yaa.Tabiki orada evlendiğin için duygulanman çok çok normal.Emin ol karşına daha iyileri çıkacaktır.Hakettiğin mutluluğu fazlasıyla yaşarsın inşallah.Geçmişe takılıp kalma.Kalmaki önüne çikan fırsatları güzellikleri görüp değerlendirebilesin.

Tsk ederim her birinize. .duygulandrdiniz beni ..Allah görüyor dediginiz gibi..hayatımın geri kalan kısmını ondan örnekler verip onu düşünerek gecirecegmdn çok korkuyorum. .

Yaşamak da guclesti. .belki kafamı dagitacagm bir ise girenedigim için. .bilmiyorum imkanlar kısıtlı. .ama şundan eminim bu eksiklik hiç bitmeyecek..

Oysa nasıl da severek başlar insan. . Nasıl da guluyordum. .kendimi izledim sanki..benim oturduğum sandalye. .her anını yaşadım. .insanlar farkettiler. .tebrik etmeye gidince durumu ozetledim. .ben aglayabilirim kusura bakmayın. .Güle güle dedim. ...umarım yanlış anlamazlar.

İçimde adını koyamadgm bir duygu var..tükeniyorum sanki. .anlamszlasti her şey. .yine bir depresyon hali mi bilmiyorum. Kendini bilmez patavatsz insanlarn içinde buluyorum bazen kendimi. .bekar biri evli boşanmış biriyle olmamali sözleri kulaklarımda. .sen yanlış anlama diye de uyarmalari da ayrı bir trajedi. .

Biriyle tanışıp onun seni sevecegibden korkar mi insan. .bn korkuyorum. .yarım birakilmaktan. .mutsuz olmaktan. .sevmesini deli gibi isteyip ..sonra bir gerçekle onu yüzleştirmek ..çok garip bir duygu ..bin parcaya bolunmek gibi. .acı veriyor. ...

Hep böyle mi devam edecek bilmiyorum ama inanin. .suan gizlermden bosaniyor yaşlar. .bitecek mi bütün bunlar. .hesapsız mi kalacak. .terkedilmrk ne kadar zormuş. .bn yapamazdm terkedemezdm kimseyi ..canım dediğin aynı yastığa baş koyduğum eşim olunca..hastalık da sagliktaydi. .bn vazgecemezdim. .ama o geçti. ..

Dugunumun oldugu salona da gittim.Sonra eski erkek arkadasimla gittigim yerlere ,mesela evlerine (kardesi arkadasim),sehrine ,birlikte gittigimiz sinemaya da gittim.Zor seyler..

Tsk ederim her birinize. .duygulandrdiniz beni ..Allah görüyor dediginiz gibi..hayatımın geri kalan kısmını ondan örnekler verip onu düşünerek gecirecegmdn çok korkuyorum. .

Yaşamak da guclesti. .belki kafamı dagitacagm bir ise girenedigim için. .bilmiyorum imkanlar kısıtlı. .ama şundan eminim bu eksiklik hiç bitmeyecek..

Oysa nasıl da severek başlar insan. . Nasıl da guluyordum. .kendimi izledim sanki..benim oturduğum sandalye. .her anını yaşadım. .insanlar farkettiler. .tebrik etmeye gidince durumu ozetledim. .ben aglayabilirim kusura bakmayın. .Güle güle dedim. ...umarım yanlış anlamazlar.

İçimde adını koyamadgm bir duygu var..tükeniyorum sanki. .anlamszlasti her şey. .yine bir depresyon hali mi bilmiyorum. Kendini bilmez patavatsz insanlarn içinde buluyorum bazen kendimi. .bekar biri evli boşanmış biriyle olmamali sözleri kulaklarımda. .sen yanlış anlama diye de uyarmalari da ayrı bir trajedi. .

Biriyle tanışıp onun seni sevecegibden korkar mi insan. .bn korkuyorum. .yarım birakilmaktan. .mutsuz olmaktan. .sevmesini deli gibi isteyip ..sonra bir gerçekle onu yüzleştirmek ..çok garip bir duygu ..bin parcaya bolunmek gibi. .acı veriyor. ...

Hep böyle mi devam edecek bilmiyorum ama inanin. .suan gizlermden bosaniyor yaşlar. .bitecek mi bütün bunlar. .hesapsız mi kalacak. .terkedilmrk ne kadar zormuş. .bn yapamazdm terkedemezdm kimseyi ..canım dediğin aynı yastığa baş koyduğum eşim olunca..hastalık da sagliktaydi. .bn vazgecemezdim. .ama o geçti. ..
Yasin kac?Nekadar oldu ayrilali.Sebep kisaca neydi.Hatirlamani istemem bir iki cumleyle.
Erkekler acimasiz.Biz olsak kac sans veriririz.Onlar sabirsiz.Ve toplum tarafindan cok simartilmis.

Yasin kac?Nekadar oldu ayrilali.Sebep kisaca neydi.Hatirlamani istemem bir iki cumleyle.
1985 doğumluyum. .annesi ve teyzesi ve de onun kızı desem de aslında kendisi. .beni sevmemesi yoksa bitmezdi. Kasm 8 de ayrldm. .2014 aralık aynda dava açtı ..ayrı kalalı 3 yıl olacak Aralık ayında.

1985 doğumluyum. .annesi ve teyzesi ve de onun kızı desem de aslında kendisi. .beni sevmemesi yoksa bitmezdi. Kasm 8 de ayrldm. .2014 aralık aynda dava açtı ..ayrı kalalı 3 yıl olacak Aralık ayında.
Hm benim de 6 kasimdi 2007 de.

Hepinize mrb..

Uzun bir aradan sonra. ..buradaym. .ama artık o kadar yorgunum ki..beynen ve bedenen. .

Zor günler geçirdim. .ve burada paylastm. .gerçekten zordu. ..dün akşam bir dugundeydik..hiç gitmek istemesem de mecbur kaldım gitmeye çünkü benim dugunume gelmişlerdi ve akrabalık da olunca gittim. ..

Benim dugunum orada olmuştu ..ve bn çok duygulanaxagimi biliyordum. .kendimi ne kadar tutsam da engel olamadim. .çok ağladım. .kimseler görmesin diye elli takla attım diyebilirm ...ama kaydı gitti yanagmdan. .

Birbirine aşık çiftler ..yeni evli çiçeği burnunda çiftler de görünce üzerine tuz ,biber oldu..

Yine sordum ..niye ben diye...keşke hiç tanimasaydim dedim keşke hiç evlenmeseydim. .suan yalnızm ve derdimi kimseyle paylasamiyorym.
Bu hissettiklerin çok normal , haklısın insan bazen niye ben diye soruyor ama ne acılar yaşayan insanlar var, genede halimize bin şükür, gececek bu günlerde, yine mutlu olacaksın ve bu günler sadece anı olarak kalacak hatırında. Hiç keşkelerle yorma kendini, bazı şeyler kader kısmet. Ne yaparsak yapalım ne kadar dikkat edersek edelim, yazılan geliyor başa. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra, sabret , inşallah güzel günler gelecek..

Hepinize mrb..

O kadar İyi anlıyorum ki sizi tam bazen içimden geçenleri yazmışsınız bende ayrıldıktan 6 ay sonra bi gün onunla yaşadığımız evin yanından geçmek mecburiyetinde kaldım.Ah öyle bişeydiki anlatamıyo insan yutkundum sadece sonrada ah be önceden insanın yaşadığı evin önünden böle yabancı gibi geçmesi ne acı Ne kadar zorsun hayat dedim.O hala orda yaşıyor.Canım çok yandı.Aynı ilçede yaşıyoruz bazen bi dışarı çıktığımda beraber gittiğimiz yerleri yolları gördüğümde istemsiz gözlerim doluyo.Eminimki onun umrumda değildir.Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın bizi İnşaallah.Onu Rabbime havale ettim.Allah yardımcımız olsun.

yanlış bir evlilik yaptın kötü sonuçlandı diye önüne güzel fırsatların çıkmayacağını mı düşünüyorsun? yeniden sevebilirsin. GERÇEKTEN sevilebilirsin. keşkeleri kaldır at sana ne iyi geliyorsa onu yap öyle yaşa

Back
X