Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyorum ya aşırı sabırlı davrandım.saçlarımı istediği renge boyattım.ama adam öle bakmazz ya .dikkat eyorum tabii
ama sizde anlarsınız eşim hiç ilgilenmez çok şık olsamda olmasamda öyle bir noktaya geliyor ki insan nefret ediyorsun bu durumdan .kadınında biraz kolunun kanadının kalkması lazım değil mi?
yarın tatil mesela otur benle
hemen gitti yattıı......
nerden başlasam ilemiyorum.8 yıllık evliyim.eşim 1 defa bile seni seviyorum demedi.asla bir süpriz yapmaz.sarılmnaz ,ne bileyim konuşmaz.espri yapmaz.
yatak olayımız çok nadir oda benim girişmemle.çirkin bir kadın değilim.güleryüzlüyümdür
aşırı sabırlıyımdır.ama artık sinir hastası olma durumuna geldim
benimde konuşmaya ihtiyacım var.
benimde onure edilmem lazım.kırılıyorum .çok kırıyor beni.
işten geldiğimde hiç tınlamıyor beni.ev temizle yemek yap yorgunluk.biraz sohbet etsin yeterli.
eskiden işten dönünce bırak iş yapma derdi.bende çok sevinirdim beni düşünüyor diye maalesef öle değilmiş.........ses oluyormuş o yüzden rahatsız oluyormuş.
eşim yakışıklı karizmatik.ben onun gibi öyle havalı değilimdir.ben ters bie cevap versem günlerce konuşmaz.ama bana sarfetiği sözler maalesef çok kırıcı
1 çocuğumuz var.bir yol gösterin.(boşanmak fikrinden başka )