• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyim eksik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TALEM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diyorum ya aşırı sabırlı davrandım.saçlarımı istediği renge boyattım.ama adam öle bakmazz ya .dikkat eyorum tabii
ama sizde anlarsınız eşim hiç ilgilenmez çok şık olsamda olmasamda öyle bir noktaya geliyor ki insan nefret ediyorsun bu durumdan .kadınında biraz kolunun kanadının kalkması lazım değil mi?
yarın tatil mesela otur benle
hemen gitti yattıı......

bence sizin eşinizin yapısı öyle değişmesi zor beiz eşimle birbirimizi çok severiz ama sohbetimiz pek yok bazen çok kızıyorum ben anlatıyorum o başka şeyler düşünüyo kulak vermiyo ben konuşurken başka işle meşgul yıllardır aynı
birde çok takdir etmez eşimde de o nedenle yazdıklarını anladım ama yapısı diye düşünüyorum

Evliliğinize 8 yıldır bu şekilde devam ediyorsanız
bundan sonra bişeylerin değişmesi mucize gibi.Bir insanı zamanla sevebilirsiniz fakat
8 yıl gibi uzun bir sürede size sevgi ilgi değer göstermeyen biri
bu saatten sonra göstermesi çok zor ki ona bir çocuk vermişsiniz...
Olsaydı zamanında olurdu.

Ya belki biraz karamsarca olcak seni de üzmek istemem ama
bu adam seni sevmiyor bence...
Allah yardımcın olsun
sırf evlenmek için evlenen insanlara sinir oluyorum:olmaz::olmaz:

a çok üzücü bir durum ya sizin eşiniz başkasına aşık yada siz çok soğuk bir hatunsunuz e o halde cilve yapın erkek kısmı bundan hoşlanır süs püs bazen etkili olmuyor ateşli olmanızda fayda var kaydirigubbakcemile3

siz evlenmeden öncede eşiniz böylemiydi onu nekadar tanıdınız pardon ama böyle duvar gibi bi adamlada evlenılmez ki canım eşiniz değişir mi 8yıl değişmemişse değişmez size evin hizmetçisi gözüyle mi bakıyor ? ya inssan karısına sarılmaz mı oturup tv izler ne bileyim ya uzanır beraber iki çift laf eder sizde gerçekten sabırlıymişsınız ki 8yıl böyle birine katlanmışsınız valla helal olsun

nerden başlasam ilemiyorum.8 yıllık evliyim.eşim 1 defa bile seni seviyorum demedi.asla bir süpriz yapmaz.sarılmnaz ,ne bileyim konuşmaz.espri yapmaz.
yatak olayımız çok nadir oda benim girişmemle.çirkin bir kadın değilim.güleryüzlüyümdür
aşırı sabırlıyımdır.ama artık sinir hastası olma durumuna geldim
benimde konuşmaya ihtiyacım var.
benimde onure edilmem lazım.kırılıyorum .çok kırıyor beni.
işten geldiğimde hiç tınlamıyor beni.ev temizle yemek yap yorgunluk.biraz sohbet etsin yeterli.
eskiden işten dönünce bırak iş yapma derdi.bende çok sevinirdim beni düşünüyor diye maalesef öle değilmiş.........ses oluyormuş o yüzden rahatsız oluyormuş.

eşim yakışıklı karizmatik.ben onun gibi öyle havalı değilimdir.ben ters bie cevap versem günlerce konuşmaz.ama bana sarfetiği sözler maalesef çok kırıcı

1 çocuğumuz var.bir yol gösterin.(boşanmak fikrinden başka )

nişanlılık süreçinizde nasıldı peki evlendikten sonra mı değişti eşiniz?

takma kafana canım sinir bozucu bir durum ama erkeklerin çoğunda var bu ilgisizlik maalesefboshayallersmile
tabii eşin biraz daha abartmış gibi olayı
ama cinsel hayatınızın az olması kafamı kurcaladı.fisfisfiseşinden eminsen onu öyle kabullen kendine bak yeni uğraşlar bul gez toz eğlenyerimseniben

8 yıldır seni seviyorum dememesine, ilgisiz davranmalarına karşı oturup konuşmuşsunuzdur heralde o zaman ne diyor, nasıl açıklıyor. Tamam bazı erkekler duygularını ifade edemez/ etmez ama 8 yıl bunun için çok uzun bir süre :( hiç seviyorum dememiş gerçekten düşündürücü! eşinizi gözlemleyn, yani 8 yılda mutlaka biliyorsunuzdur.Açıkcası durumunuz çok umutlu gelmedi bana ama çabanızı anlıyorum, insanın yuvası söz konusu olunca bazen gururu bir kenara bırakmalı, kırılmanız çok normal ama herşeyden önemlisi özgüven. kendine her konuda güven ve bunu ona hissettir. bazen güzel ya da bakımlı olmak yetmeyebiliyor maalesef, ilgisini neler çeker nelerden hoşlanır siz dahil olun onun hoşlandığı şeylere, ne bilim futboldan hoşlanıyorsa sizde patlamış mısırla oturun birlikte izleyn, o sana sarılmazsa siz ona sarılın tepkisine bakın kalk git yanımdan dicek hali yok ya. birlikte yapabileceğiniz aktiviteler bulun, ya da ne bilim hoşlanacağını düşündüğünüz bir filme ikiniz için bilet alın siz ona süpriz yapmakla başlayın, sizinle birlikte eğlenebiliyorsa umut var bence ama onuda geri çeviriyorsa bilemem. Allah yardımcın olsn :(

Herkes direk "seni seviyorum" cümlesini kuramaz ama buna yakın,bu anlama gelecek cümleler kurabilir.Buda olmadıysa eşinizde ve sohbet bile edemiyorsanız kusura bakmayın ama sizin evliliğiniz bitmiş,şu an yaşadığınız evlilik değil,aynı evi paylaşan kiracılar gibisiniz.Sanıyorum sizi birbirinize bağlayan tek şey çocuğunuz.O da yakında büyüyecek ve o bağınızda kopacak.
Ancak siz kendiniz yardım edebilirsiniz kendinize,biz ne söylesek boş.Sadece durumunuzun dışardan nasıl göründüğünü size anlatabiliriz o kadar.

buaradaki arkadaşların çoğu herşeyi söylemiş zaten..
onunla hiç ilgilenme , kendini olabildiğince güzelleştir , bakımlı ol , onun yanında asla paspal görünme
duruşunda kendine güven olsun duruşun dünyanın en harika insanıymış gibi olsun .. hatta onu yanına yakıştıramıyormuş gibi. hani o sana öyle yapıyor ya..(söledikşerinden öyle yorumladım )
cinsellik zaten azmış sakın sen ona yanaşma o gelsinn bir aysa bir ay bekle üç aysa üç bekla..
kendine meşgalaler bul o eve gelince kitap oku mesela
hatta bir işe girip çalışabilirsin .. sosoyal hayata atıl arkadaşlarınla kahvaaltılara git , akşam yemekelrine git.. ama tabi güvenide sarsmamak lazım..

Not: eşinin eğitimini senin eğitimini eşinin sosyal çevresini sennkini buna benzer şeyleri daha detaylı yazarsan daha çok yardımcı olabilirz..

Son düzenleme:
Evlenmeden önce de böyle değil miydi? Evlendikten sonra mı değişti ?
Hiç mi iyi bir yönü yok ?

Allah yardımcınız olsun inşAllah

Bir konunuzu okudum,orada görücü usulü evlendiğinizi,eşinizin çok az konuşan,az gülen,az seven,ağır bir adam olduğundan bahsetmişsiniz..demekki eşinizin mizacı böyle,fazla yapacak bir şey yok.
Bir başka konunuzdada eşinizin işssiz olduğundan,iflas ettiğinden falan bahsetmişsiniz,bu durumdada eşinizin canı çok sıkkın olabilir,ilgi alakayı yeterince gösteremeyebilir.

Madamx in yazdığı gibi görücü usulu ile evlendiniz ,eşiniz az konuşan, az gülen, ağır bir adamsa,
demek ki eşiniz böyle biri. Büyük ihtimalle siz dışındaki kişilerle de iletişimi bu şekilde heralde.
Bu anlamda değiştirmek zor görünüyor. Ama mutlaka nedenleri vardır bu halinin.

Bu durumu yapısal olabilir ,artı ailesinden hiç sevgi görmemiş olabilir gerçekten.
Böyle insanlar malesef başkalarına sevgi veremiyor, çünkü sevmeyi ve sevilmeyi bilmiyor.
Görücü usulu ile evlendiğiniz için, eşiniz sizi sevmiyor olabilir, bu da ihtimal.
Ciddi ciddi konuştuğunuzda size nedenleriyle ilgili birşey söylemiyor mu?
Açıkçası şu saatten sonra birşey değişeceğini sanmıyorum.
Ya siz artık hiç umursamaz olup, eşinizin bu haline katlanacaksınız ya da düzeleceğini sanmıyorum.

valla bende şaşırdım seven insan sarılmazmı öpmezmi
yani anlattıklarınıza bakarak bu adam sevmiyor sizi yada sevgisini hiç göstermiyor anlayamaım ama 8yıl uzun bir süre bence şimdiye kadar
sabretmişsiniz bundan sonrada sabrediceksiniz bir insan 7sinde neyse 70
şinde de odur değişemez haa (boşanmanın) dışında dediğiniz için
onu hiç yazmıyorum bile kaldıki ben boşanmıştım mutlu
değilsem sevilip sayılmıyorsam evli olmanın bir anlamı yok bana göre:delphin:

Bunca zaman hep böyle ise bundan sonra yapacak bir şey yok bence.
Ondan beklentilerinizi azaltmazsanız huzursuz yaşamaya devam edersiniz.
Kendinizi ve çocuğunuzu mutlu etmeye bakın.
Mutluluğunuzu eşinize endekslemeyin.

Back
X