- Konu Sahibi pportakall
Ne eksik biliyormusun nasibi değilsin istersen kanatlı melek ol nasibi değilsen yine içine sinmezsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok calismiyor haftada 2-3 defa 2-3 saat görüsüyorduk simdi mezun oluo memleketime döndüm hic görüsmüyoruzBazen birine verdigin degerin anlasilmasi icin deger vermekten vazgecmelisin.
Bi ilgilenme bakalim napacak farkedecek mi.
Eger neden boyle oldun dersen o zmn sende tam boylesin dersin.
Ve inceldigi yerden kopsun.
Umarim zayif kizlar gibi " hayir ayrilmak istemiyorum yinede" demessun ve gerektigini gerektigi yerde yaparsin.
Ne demek 2-3 saat gorustukten snra kacmak icin bahaneler uretmek?
Bu konu hakkinda kafama ama bi soru takildi. Kesintisiz her gun mu 2-3 gorusuyosunuz?
Egee her gunse biktirici olablir, ama nadirense bu 2-3 saat normal degil bu kacislar.
Asosyal birisi dedin, aslinda burdan belli zaten. Peki calisiyor mu bari?
Üniversite olduğu için ben 23 o 25 ikimizde is bulmadan evlilik olmaz3 yıl az bir süre değil
Yaşlarınız kaç
Niye evlenmediniz??
Haftada 2-3 defa buluşup saatlerce görüşsek okey normal.Ama bu anormal dusunsenize sevgilinizle haftada 9-10 saat bile görüsmüyorsunuz.Yemek yiyip ya da sinemaya gidip sevgilinizle auriliyorsunuzAynı şehirdeyken haftada 3-4 defa görüşmek mi az? Bence çok bile. İnsanların sevgilisi dışında da bir hayatı olmalı.
Sosyal medyaya fotoğraf koymak da bir kıstas değil.
Ama geri kalan söyledikleriniz için haklı olabilirsiniz. O sevgiyi ilgiyi hissetmiyorsanız yoktur. Çünkü olduğu zaman şüpheye yer bırakmıyor eğer siz şımarık biri değilseniz.
Ayrıca birinin sizi sevmemesi sizin eksikliğiniz değil.
Ama ben görüyorum ikili ilişkilerde hep erkekler kizlarin üzerine düşüyor buluşmaya can atıyor herkes sevgilisi için bir şeyler yapıyor benim için hicbir şey yapılmaması beni cok kırıyor ne yapsam ilgisini cekebilirim diye sabah aksam dusunuyorum
Yok calismiyor haftada 2-3 defa 2-3 saat görüsüyorduk simdi mezun oluo memleketime döndüm hic görüsmüyoruz
Ortalama bir güzellikteyim insanlari dönüp ikinci defa baktiracak iyi bir fiziğim var,spor yapıyorum,çok başarılıyım,anlayışlıyım, akıllıyım, boş bir insan da değilim ama ne yaparsam yapayım bir türlü erkek arkadaşımın ilgisini çekemiyorum.3 senelik sevgiliyiz kendince seviyor sevdigini söylüyor ama ben o sevgiyi hissedemiyorum kalpten kalbe bir sey akar ya anlarsiniz sevildiğinizi ben onu anlayamıyorum instagrama bir fotografimizi dahi koymuyor(sosyal medyayı aktif kullanmamasını bahane ediyor) gün içinde aramiyor arasa bile 3 dakikadan fazla konusmuyor birkaç tane mesaj atarsa atiyor benim attiklarim çoğunlukla cevapsız. Bilgisayar bağımlısı asosyal.Su an arada mesafe var ayni sehirdeyken ulaşım kolay olmasina rağmen(altinda arabasi var otobüsle de yarim saat mesafe) haftada 2-3 den fazla görüşmüyorduk o da benim zorlamaa ,çoğunlukla bir yere gittiği zaman yol üstündeyim diye 2-3 saat gorusuyorduk onda da eve gidicem diye tutturuyordu.
Ayrılınca barismak icin kirk takla atiyor zor zamanimda yanimda oluyor maddi sıkıntım olsa hasta olsam yardimima koşar ama manevi olarak ihtiyaç duyduğumda ya da iyi zamanimda asla yok. Vazgecemiyorum da. etrafimda benimle ilgilenen cok kisi oluyor hiçbirine hicbir sekilde yüz vermiyorum baskalari çekici gelmiyor.Ama erkek arkadaşım da benimle ilgilenmiyor cok üzülüyorum sürekli neyim eksik diye sorguliyorum