Neyin nesi ya :(

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
29
Kızlar meraba iyi aksamlar. Biliyorsunuz 35 haftalık hamileyim Dün hastaneye gittim. Ntsde düzensiz sancılarım çıktı. Ayriyetten enfeksiyon. Bahsetmiştim. Sürekli ateş basıyor ter döküyorum. Mide bulantım hiç geçmiyo. Hala serili yatıyorum. Sabah biraz iyiydim ama birden halsizleşiyorum başım dönüyor tansiyonum düşüyor. Dakikalık yani belli olmuyor ne zaman olduğu olacağı. Neyin nesi bu çözemedim. Bazı kendini bilmiş üyeler biz doktormuyuz uzamnmıyız hastaneye gitmek yerine burayamı yazdın diyebilir yine. Serum takıp yolluyorlar. Böyle bi şey yaşayan varmı?

Acaba sicaklarda etkiliyor olabilirmi canim bende birkac gundur halsizim nefesim kesiliyo disari cikinca gecmis olsun kendi doktorun durumuna ne diyor peki

Kendi doktoruma bugün gidicem canım. İlk hamileliğimde de 22 haftalıkken başlamıştı. Mide bulantısı ateş basması terleme karnım şişiyordu. En son iştahım kesilmeye başladı ve acil bir ağrıyla hastaneye kaldırıldım. Enfeksiyon çok ilerlemişti. Bundada ondan korkuyorum artık son evrem ama erken doğum istemiyorum... Bakalım bugün doktorum ne diyecek...

Back
X