neyin peşinde bu çocuk

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
bugün erkek arkadaşım ne yemek yaptn diye sordu.annem yaptı dedim.ben yemem onu dedi.lafın gelişi normalde gelip yiyeceği yok.neden dedim.ben heryerde yemek yiyemem öyle dedi.heryermiyiz biz dedim ilerde evlenirsek annen olucak senn de dedim .yengen de yiyorsun da dedim.aa yengem çok güzel yemek yapar diyor bana.ben şimdiye kadar böyle bi huyunu duymamıştım .heryerde yemek yerdi yurtta kaldı çok okuldayken.ilk başta da bana az ve öz konuş dedi.günde en fazla yarım saat konuşuruz.iyice sapıttı.yemek meselesini ben mi yanlış anlıyorum

Tepenize çok çıkarmışsınız....Yaptığı düpe düz şımarıklık.Yok o yemeği yemem yok az ve öz konuş. Ona mı soracaksınız ne kadar konuşacağını. :stop:

Benim hödük de aynı böyle sonradan sonraya bu şekil oldu Önceleri bana doyamayan adam Yeter be yeter senle mi uğraşacam ben vaktim yok demye başladı İşte iki gün önce de ayrıldık

Olur da acıkırsan kapının önüne bi kap bırakırız hep de.
evlenince de yengen yapsın ben çalışıcam zaten oh kebap ben de rahat olurum dedim.sürekli yengesiyle beni kıyaslıyo.hiç bişey beğenmiyor son zamanlarda.mütevazi ne desen he diyen çocuk gitti.burnu beş karış havada erkek geldi.gün boyu çalışıyor geldiğinde yarım saat konuşalım diyorum hala anlayışlı değilsin diyo.rahatsızlığımı dile getiriyorum .soğudun mu benden ayrılmak mı istiyosun görüşmeyelim o zaman bidaha diyo.salak mıdır nedir.iyice sinirlendim.

Anneciyim evet
Annemin yemeğini zevkle yerim ilerde yemessende sen bilirsin yersen adisin derdim...

Benim hödük de aynı böyle sonradan sonraya bu şekil oldu Önceleri bana doyamayan adam Yeter be yeter senle mi uğraşacam ben vaktim yok demye başladı İşte iki gün önce de ayrıldık
aynı davranışları sergiliyor benimkide.hayırlısı.çok patavatsızlaştı hep düşünmeden konuşuyor.ne demek senn annein yaptığı yemeği yemem demek ya.

soruyorum niye diye.sus gamze ne annecisin diyo bana.
Sen de ayrılmayıp konu açıyosun bide dimi. sana da çok bişey demeye gerek yok aslında. Adama anneni eleştirme hakkı veriyosun ya içim çok acıyo böyle şeylerde. Kendini ezdirsen anlarım da annene laf söyletiyosan moralini düzeltmeye çalışarak vakit kaybetmeme gerek yok..

Sen de ayrılmayıp konu açıyosun bide dimi. sana da çok bişey demeye gerek yok aslında. Adama anneni eleştirme hakkı veriyosun ya içim çok acıyo böyle şeylerde. Kendini ezdirsen anlarım da annene laf söyletiyosan moralini düzeltmeye çalışarak vakit kaybetmeme gerek yok..
hayır ne konu açıcam yol orda dedim.

Tepenize çok çıkarmışsınız....Yaptığı düpe düz şımarıklık.Yok o yemeği yemem yok az ve öz konuş. Ona mı soracaksınız ne kadar konuşacağını. :stop:
sanırım haklısın sonra bişey dediğimde benim tepkimi ölçüyor .baktı uzuyo konu sırf başından def etmek için seni seviyorum uzatmayalım diyor.ben konuyu bilerek uzatıp huzursuzluk çıkarıyormuşum gibi

Bir insan boyle Değişti mi istemezsen ayrılalım dedimi zaten ayrılmak istiyordur ayrıca cok Çocuksu düşüncesiz sözler ve kıyaslamalar. Hic umursama istemezse gitsin.

evlenince de yengen yapsın ben çalışıcam zaten oh kebap ben de rahat olurum dedim.sürekli yengesiyle beni kıyaslıyo.hiç bişey beğenmiyor son zamanlarda.mütevazi ne desen he diyen çocuk gitti.burnu beş karış havada erkek geldi.gün boyu çalışıyor geldiğinde yarım saat konuşalım diyorum hala anlayışlı değilsin diyo.rahatsızlığımı dile getiriyorum .soğudun mu benden ayrılmak mı istiyosun görüşmeyelim o zaman bidaha diyo.salak mıdır nedir.iyice sinirlendim.
Yakın zamanda tanışırsın cici sevgilisiyle. Genelde bu tarz durumlar daha iyi(?)sini buldukalrı zaman görülür. Tecrübeyle sabit. Ve ben böcek gibi ezmediğim için kendime hala kızıyorum.

Bir insan boyle Değişti mi istemezsen ayrılalım dedimi zaten ayrılmak istiyordur ayrıca cok Çocuksu düşüncesiz sözler ve kıyaslamalar. Hic umursama istemezse gitsin.
böyle saçma sapan sözlerine dayanamıyorum artık zaten.sadece yengesinin ablasının yaptığı yemkleri yermiş beyefendi.b.k yesin.

aynı davranışları sergiliyor benimkide.hayırlısı.çok patavatsızlaştı hep düşünmeden konuşuyor.ne demek senn annein yaptığı yemeği yemem demek ya.
Benimki de ailesiyle arası açıktı zaten Öyle olmasını da istemem ama bi keresinde özel bi yere gideceğinde alacağı gömleği bana gösterip sordu bu mu bu mu diye Sonra üzerinde bi baktım diğeri Ben öbürünü beğenmiştim oiçine sinmedi heralde dedim Ablama da sordum da o bunu beğendi dedi Ben de kavga çıkardım Ne büyüttün ablamı istmeiyor musun diyor Ablayı istememek değil ki ona soracaksan bana sorma dedim Sonradan aileci oldu böyle Sanırım belirtiler hep aynı bu odun sürüsünde

Back
X