Haklı olabilirsiniz tabiki bunları ben de yeringelince kendime söylüyorum.ama o his vardır ki sanki farklı bişiler var da böle oluyor izlenimi hep aklımda.ilgi istiyorum belki de hamileliğin getirdiği bi durum ama yalnız olduğumu görünce de böle kafamda soru işaretleri beliriyor acabalarım başlıyor.
Sölüyorum aldığım cevap "ne alakası var"artık ifade etmek de istemiyorum bu sefer kendimi küçülttüğümü hissediyorum resmen adamdan ilgi dileniyormuşum gibiOna söyleyin hislerinizi
Haklı olabilirsiniz tabiki bunları ben de yeringelince kendime söylüyorum.ama o his vardır ki sanki farklı bişiler var da böle oluyor izlenimi hep aklımda.ilgi istiyorum belki de hamileliğin getirdiği bi durum ama yalnız olduğumu görünce de böle kafamda soru işaretleri beliriyor acabalarım başlıyor.
Sölüyorum aldığım cevap "ne alakası var"artık ifade etmek de istemiyorum bu sefer kendimi küçülttüğümü hissediyorum resmen adamdan ilgi dileniyormuşum gibi
İnşallah dediğiniz gibi bu bir süreçtir ve geçer yoksa kafamda iyice kurmaya başladım çünküHamilelikte oluyor bòyle seyler diye biliyorum fiziksel olarak degistiginiz icin esiniz sizi istemiyor gibi geliyor size. Ben esimle konusuyorum bu konulari mesela. "Hamile kaldiginda dokunmam sana bebeğe bisey olur ya da senin canini yakarim diye "diyor. Telefon mevzusunu da takmayin bence benim esimde hep telefonuyla ugrasiyor. Komik videolar izliyor veya ortak sosyal medya hesaplarimiza bakiyor.
Aslında düşündükçe allaha şükür hamileliğimle ilgili bi sorunum yok olmadı da hiç benim sıkıntım duygusal ihtiyaçAilem de yanıma geldi doğum olacağı için acaba onlarda bişiler hisseediyolar mıdır düşüncesi bile aldı beniisaretlere zemin vermeyin. dinlenebiliyor olusunuzun keyfini cikarin :)
Aslında düşündükçe allaha şükür hamileliğimle ilgili bi sorunum yok olmadı da hiç benim sıkıntım duygusal ihtiyaçAilem de yanıma geldi doğum olacağı için acaba onlarda bişiler hisseediyolar mıdır düşüncesi bile aldı beni
Teşekkürler öle olması gerek de zaten yoksa onların hepsi yine bana kalırsa iyice kafayı yerim ben biliyorum.Bebek doğduktan sonra bu durumun devam etmemesi için hemen ona bi takım bebekle ilgili sorumluluklar yükleyin. Anneler her şeyi başta sırtlanınca bu aradaki mesafe giderek açılabiliyor. Mesela siz emzirin o gazını çıkarsın. Altını değiştirsin vs. Erkekler bebek doğduktan sonrada bi müddet idrak edemiyor babalığı çünkü. Tabi kişiye göre değişir ama siz yinede dediklerimi gözardı etmeyin derim.
herkes bunu söylüyor nasıl uyıyamıyorsun diye ama dediğim gibi fiziksel bi sıkıntım yok;ama bu düşünceler kafamı yastığa koyunca direkt beliriyo ve bi sıkıntıyla uyanık kalıyorum sabaha kadar ne zaman güzel bi gün geçirirsem bu düşüncelerden uzak anca o zaman uyuyabiliyorum uzun bir şekilde. Çok fazla taktım ben bu durumu farkındayım.Ah şu hormonlar... bebis gelene kadar uyuyabildigin kadar uyumanın tavsiye ederim sonra canınıza okuyacak 40 çıkarana kadar
Artık ben de kendimi şu süreç bir geçsin diye avutuyorum.az kaldı umarım sonrası güzel olurMalesef çoğu erkek böyle bebek doğunca düzelir canım zaman gerekiyo benim bebeğimde yaklaşık 3 Aylık daha yeni düzene girdi benzer şeyler yaşadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?