Neymiş efendim istemiyor muş muş muşta!

Keske digger konunuzdan devam etseydiniz. Yarim bir konu cunku. Ben de diger konunuzu bilmiyorum, dolayisiyla bir sey anlamadim. Ne tapusuymus, gule gule otursun. Sizi istemiyorsa da bir seyler bitmis demek ki. Bu konudan anladigim kadariyla yorumum bu.
Bilemedim can.nasil olcagini.yenisini actim :( devam.edilmiyo diyebiliyordum

Konu sahibi aramayınca aramaya başlamış . Birde yüz yüze görüşelim diyordunuz .Yakında o rica edecek sizden yüz yüze görüşelim diye .Sert davranmayın siz yine de :KK48: Ama özür de diletin .

Yakinda ozurde diler ozur dilemeyede ben bunu unutamiyorum istemiyorum dedi naoarsin terkmi edersin defol git dedi umrunda dgildi gitmem seven.nasil kiydi evi almis bensiz gule gule kullansin affetmem asla demiyorum ama inancimi kaybettim :(:eek:

Kacan balik buyuk.olur av.mevsimide geldiyseeeee sizinkisi atlamis sazana baglamis da siz ne hissediyorsunuz seviyormusunuz onceki.konuyu cikaramadim

Seviyorum ama bir tartismamizda istemiyorum seni naparsin terkmi edersin defol git dedi tamam.ben cok bunalttim cok bogdum ama soyledikleri beni cok incitti aramadim sormadim 2 gun oldu bugun msj atmis evimizi aldim diye aradi acmadimda istemiyordu noldu?? Cook.pesinden kostum zamaninda bu tavizi verdim

Bu defol git seni istemiyorum diyen kişi değil mi?
Oh ne güzel canımız iatemeyince defol git, sinirimiz inince evimizi aldım.
Olur mu öyle saçmalık.
Karı koca arasında bile söylenemeyen laflar olmalı.

Evet canim.ta.kendisi.:KK43: kesinlikle affetmiycem dimiyorum ama saglikli dusunemiyorum nasil durumu anlatabilirmiyim nasil.yol.izlemeliyim bilmiyorum:KK17:

Evi üstüme yapmazsan barışmam de bari :KK76:
Böyle bir haber vardı eskiden. Kadın sürekli ewi üstüme yap ewi üstüne yap demiş adama. Adamda kadını öldürüp ewin zeminine gömmüş. Yakalanıncada ewi üstüme yap diyordu bende yaptım demiş. Bence hiç o konulara girmesin konu sahibesi:KK14:

Böyle bir haber vardı eskiden. Kadın sürekli ewi üstüme yap ewi üstüne yap demiş adama. Adamda kadını öldürüp ewin zeminine gömmüş. Yakalanıncada ewi üstüme yap diyordu bende yaptım demiş. Bence hiç o konulara girmesin konu sahibesi:KK14:
tövbe yarabbim...
her lafın altından kadına şiddet çıkıyor desenize
:KK58:

Eski konunuzu okumuştum anladıgım kadarıyla siz biraz anlayışsız davranmışsınız bunaltmışsınız adamı, ilgi istemişsiniz fakat o yorgunmuş ve ilgilenmek istememiş ve bunun üzerine siz ısrarla defalarca arayınca da terbiyesizlik etmiş. Bu saatten sonra ikinizde değişecekseniz biraraya gelin yani sen anlayışlı olacaksın oda öyle ağzına geleni sayamayacak. Eğer bunlar olmazsa iki gün sonra yine aynı sorunları yaşarsınız. Kararınızı kendiniz verin söylediklerimi de göz önünde bulundurursanız sizin için iyi olur

Eski konunuzu okumuştum anladıgım kadarıyla siz biraz anlayışsız davranmışsınız bunaltmışsınız adamı, ilgi istemişsiniz fakat o yorgunmuş ve ilgilenmek istememiş ve bunun üzerine siz ısrarla defalarca arayınca da terbiyesizlik etmiş. Bu saatten sonra ikinizde değişecekseniz biraraya gelin yani sen anlayışlı olacaksın oda öyle ağzına geleni sayamayacak. Eğer bunlar olmazsa iki gün sonra yine aynı sorunları yaşarsınız. Kararınızı kendiniz verin söylediklerimi de göz önünde bulundurursanız sizin için iyi olur
Kesinlikle goz onunde buunduracagim ama tekrar aramadgi icin beklenedeyim ve asla ben.donmeyecegim kirginligim gecene.kadar

Back
X