Nezaman duzelir?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Merhaba kizlar, bebisim 2.5 aylik. Cok yogun gaz problemi var, ozellikle son gunlerde tavam yapti. Gececek derlerken 3 ayda daha kotu oldu. Gece uyku uyumadim :( cok zor gerçekten ya. Nezaman duzelir bu durum :( hic geçmeyecek sanki.

Reflü yastığı edinin ben havludan kendim yatağını yükseltmeyi düşünüyorum, hem anne sütünü arttırıcı hem de sakinleştirici çaylar var onlardan için , bebeğe masaj yapın ... Tamamen yok etmiyo ama oldukça işe yarıyor.
Bunun bi net geçme süresi yok kimisi kırkı çıkana kadar devam ediyor ve bitiyo kimisi bir iki ay daha devam ediyor kimisi altı ay sürüyo.
Eğer mama veriyorsanız mamanizi değiştirin eğer emziriyorsanjz beslenmenize dikkat edin

Reflü yastığı edinin ben havludan kendim yatağını yükseltmeyi düşünüyorum, hem anne sütünü arttırıcı hem de sakinleştirici çaylar var onlardan için , bebeğe masaj yapın ... Tamamen yok etmiyo ama oldukça işe yarıyor.
Bunun bi net geçme süresi yok kimisi kırkı çıkana kadar devam ediyor ve bitiyo kimisi bir iki ay daha devam ediyor kimisi altı ay sürüyo.
Eğer mama veriyorsanız mamanizi değiştirin eğer emziriyorsanjz beslenmenize dikkat edin
Emziriyorum aslinda cok dikkat ediyorum, reflu yatagida var:/

Emziriyorum aslinda cok dikkat ediyorum, reflu yatagida var:/
Açıkçası damlalar var ama bazılarının daha kötü yaptığını okudum o yüzden birden fazla denemeniz gerekebilir. Ben o yüzden daha çok doğal şeylerden yanayım. Benim yeğenim emzirirken bazı sindirim sorunları yaşadığında sabah akşam sadece bir çay kaşığı verdiler baya iyi geldi. Benim yeğenim kilolu ve iri bi bebekti siz bir çay kaşığı doğal zeytinyağı deneyebilirsiniz.masaj çok etkili gaz ve dışkılama konusunda.

4 ay civari geciyor gaz sorunu herhangi bi gaz damlasi kullaniyor musunuz

İnstagramda müzisyen anne bunu tanıtmıstı ve faydasını gören yüzlerce insan varmıs
Bitkisel bişey bebegin göbegine sürüyorsun
Türkiye de anca getiren varsa bulabilirsin letgo da falan satabiliyorlar
Almanyadan tanıdık varsa orda satılıyormus getirtebilirsin

Eklentiler

• 83BA6730-7380-485C-A48A-6917A588BFCB.webp
    83BA6730-7380-485C-A48A-6917A588BFCB.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 19
Birde bazi damlalar daha kotu yapabiliyor biz bakso damla ile nurse harveys i ayni anda kullandik diskilama sorunuda vardi cok cabuk cozdu rahatlatti

Benim Oğlumda kolikti, zor bir dönem anlıyorum seni.ne yaparsan yap tamamen yok Olmuyor. O yüzden sana tavsiyem eşin annen veya bir yardımcı ile bebeğe bakman, bunun kendin için çok faydası olacak. arada dinlenip bebeğinle ilgilenmen daha sağlıklı ikiniz içinde.

Merhaba kizlar, bebisim 2.5 aylik. Cok yogun gaz problemi var, ozellikle son gunlerde tavam yapti. Gececek derlerken 3 ayda daha kotu oldu. Gece uyku uyumadim :KK43: cok zor gerçekten ya. Nezaman duzelir bu durum :KK43: hic geçmeyecek sanki.
6. Ayda biraz daha rahatlıyorsunuz. Ama gece kalkmalar hiç bitmiyor. Bebeğim 3 yaşında hala aynı.

Bizim gaz sıkıntılarımız 4.ayda bitti her akşam ağlama nöbetleri vardı. Artık alışmıltık, sonra bir gün ne olduysa bebeğim bütün gün keyifli neşeli hiç sıkıntısı yok ağlamıyor şaşırmıştım birden kesildi yani 4 ayımızda

Evet sap simplex,biogaia,zinco :/
Bio gaia ile nurse harveys ayri ayri kullandim olmadi dr bakso damla ile nurse harveysi biri sabah digeri aksam olmak uzere kullanmamizi onerdi birde bi cay kasigi zeytinyagi diskilama sorunu varsa biz bi haftada rahatladik. Ben bakso damlanin daha cok ise yaradigini dusunmustum

Bi arkadaşım anason rezene ve bir şey daha vardı hatırlamıyorum bunları kaynatıp soğuduğunda bebeğe kaşıkla içiriyordu. O zaman 13 günlüktü bebek. İçtikten 1dk sonra çocuk gazını çıkarıp uyuyordu.. Kendisi de içiyordu sütüne geçsin diye

Bio gaia ile nurse harveys ayri ayri kullandim olmadi dr bakso damla ile nurse harveysi biri sabah digeri aksam olmak uzere kullanmamizi onerdi birde bi cay kasigi zeytinyagi diskilama sorunu varsa biz bi haftada rahatladik. Ben bakso damlanin daha cok ise yaradigini dusunmustum
Ya baya kullandigimizndamla var. Aslinda diski sorunu yok :/ ama gazi nasil bukadar var anlamadım

Bi arkadaşım anason rezene ve bir şey daha vardı hatırlamıyorum bunları kaynatıp soğuduğunda bebeğe kaşıkla içiriyordu. O zaman 13 günlüktü bebek. İçtikten 1dk sonra çocuk gazını çıkarıp uyuyordu.. Kendisi de içiyordu sütüne geçsin diye
Bende iciyorum cnm ama bebise icirmedim

Merhaba kizlar, bebisim 2.5 aylik. Cok yogun gaz problemi var, ozellikle son gunlerde tavam yapti. Gececek derlerken 3 ayda daha kotu oldu. Gece uyku uyumadim :KK43: cok zor gerçekten ya. Nezaman duzelir bu durum :KK43: hic geçmeyecek sanki.
Bizimki 4 aylıkken azalmıştı

Back
X