Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emziriyorum aslinda cok dikkat ediyorum, reflu yatagida var:/Reflü yastığı edinin ben havludan kendim yatağını yükseltmeyi düşünüyorum, hem anne sütünü arttırıcı hem de sakinleştirici çaylar var onlardan için , bebeğe masaj yapın ... Tamamen yok etmiyo ama oldukça işe yarıyor.
Bunun bi net geçme süresi yok kimisi kırkı çıkana kadar devam ediyor ve bitiyo kimisi bir iki ay daha devam ediyor kimisi altı ay sürüyo.
Eğer mama veriyorsanız mamanizi değiştirin eğer emziriyorsanjz beslenmenize dikkat edin
Açıkçası damlalar var ama bazılarının daha kötü yaptığını okudum o yüzden birden fazla denemeniz gerekebilir. Ben o yüzden daha çok doğal şeylerden yanayım. Benim yeğenim emzirirken bazı sindirim sorunları yaşadığında sabah akşam sadece bir çay kaşığı verdiler baya iyi geldi. Benim yeğenim kilolu ve iri bi bebekti siz bir çay kaşığı doğal zeytinyağı deneyebilirsiniz.masaj çok etkili gaz ve dışkılama konusunda.Emziriyorum aslinda cok dikkat ediyorum, reflu yatagida var:/
6. Ayda biraz daha rahatlıyorsunuz. Ama gece kalkmalar hiç bitmiyor. Bebeğim 3 yaşında hala aynı.Merhaba kizlar, bebisim 2.5 aylik. Cok yogun gaz problemi var, ozellikle son gunlerde tavam yapti. Gececek derlerken 3 ayda daha kotu oldu. Gece uyku uyumadimcok zor gerçekten ya. Nezaman duzelir bu durum
hic geçmeyecek sanki.
Evet sap simplex,biogaia,zinco :/4 ay civari geciyor gaz sorunu herhangi bi gaz damlasi kullaniyor musunuz
Bio gaia ile nurse harveys ayri ayri kullandim olmadi dr bakso damla ile nurse harveysi biri sabah digeri aksam olmak uzere kullanmamizi onerdi birde bi cay kasigi zeytinyagi diskilama sorunu varsa biz bi haftada rahatladik. Ben bakso damlanin daha cok ise yaradigini dusunmustumEvet sap simplex,biogaia,zinco :/
Ya baya kullandigimizndamla var. Aslinda diski sorunu yok :/ ama gazi nasil bukadar var anlamadımBio gaia ile nurse harveys ayri ayri kullandim olmadi dr bakso damla ile nurse harveysi biri sabah digeri aksam olmak uzere kullanmamizi onerdi birde bi cay kasigi zeytinyagi diskilama sorunu varsa biz bi haftada rahatladik. Ben bakso damlanin daha cok ise yaradigini dusunmustum
Bende iciyorum cnm ama bebise icirmedimBi arkadaşım anason rezene ve bir şey daha vardı hatırlamıyorum bunları kaynatıp soğuduğunda bebeğe kaşıkla içiriyordu. O zaman 13 günlüktü bebek. İçtikten 1dk sonra çocuk gazını çıkarıp uyuyordu.. Kendisi de içiyordu sütüne geçsin diye
Bebişe de içirinBende iciyorum cnm ama bebise icirmedim
Bizimki 4 aylıkken azalmıştıMerhaba kizlar, bebisim 2.5 aylik. Cok yogun gaz problemi var, ozellikle son gunlerde tavam yapti. Gececek derlerken 3 ayda daha kotu oldu. Gece uyku uyumadimcok zor gerçekten ya. Nezaman duzelir bu durum
hic geçmeyecek sanki.
Ins canimm bazen daha iyi oluyor 2 saatte bir uyaninca sukrediyorum. Ama buara gece gunduz uyumuyorBizimki 4 aylıkken azalmıştı