Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltimm de kimyasal geçirdi diğer ya hamile kaldı hemen. Bende kürtaj oldum normal gebelikte ve 3. Ayın sonunda ilk adet sonrasında hamile kaldım. İçini ferah tut rabbim hayırlı zamanda nasip ederKizlar ben 3 hafta önce kimyasal gebelik yasadim aranizda bunu yasayip hangi aralikla hamile kaldiniz ? Zaman biraktiniz mi
Amin insallahEltimm de kimyasal geçirdi diğer ya hamile kaldı hemen. Bende kürtaj oldum normal gebelikte ve 3. Ayın sonunda ilk adet sonrasında hamile kaldım. İçini ferah tut rabbim hayırlı zamanda nasip eder
1 kere geçirdiAmin insallah![]()
Peki eltiniz kac tane kimyasal yasadi benim 2 oldu tüm testlerimde temiz
Şuan hamileliği sağlıklı mı1 kere geçirdi
Oğluşumuz doğdu 4 aylık oldu bileee. Çok şükür çok da sağlıklı olduŞuan hamileliği sağlıklı mı
Eltiniz kac yaşındaOğluşumuz doğdu 4 aylık oldu bileee. Çok şükür çok da sağlıklı oldu
Eğer yaşla bir ilgisi var mı diye merak ediyorsan bi ilgisi yok. şuan 27 yaşında.Eltiniz kac yaşında
Doktorum moralimi bozdu 35 yaş sonrasi kimyasal gebelik çok sık olur demistiEğer yaşla bir ilgisi var mı diye merak ediyorsan bi ilgisi yok. şuan 27 yaşında.
sağlıksız gebelik olarak sayılıyor kimyasal vs vs. Benim bebek vardı her kalp atışı vardı ama sağlıksız ilerleyince kalbi durdu.
Hayirli olsun :)Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim çok şükür bu ay hamileyim
Doktor önemli değil dedi dikkate bile alma şu an sağlıklı çok şükür ovulasyonls takip ettim infolicombi kullandim ama PCO falan yokHayirli olsun :)
Lütfen dua et benimde olsun
Peki doktora gittin
Mi bebek saglikli mi