Nezaman hamile kaldiniz

Arya_0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
242
74
28
Kizlar ben 3 hafta önce kimyasal gebelik yasadim aranizda bunu yasayip hangi aralikla hamile kaldiniz ? Zaman biraktiniz mi

Merhaba bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 17 martta kanamam oldu doktor yumurta takibi yapalim gebe kalabilirsin dedi iki haftadır değerlendiriyorum geçen hafta cumartesi ve bugün yumurtlama dönemindeyim çok fazla agrim var hatta sabah hafif kan geldi umudum kalmadı gibi

Kizlar ben 3 hafta önce kimyasal gebelik yasadim aranizda bunu yasayip hangi aralikla hamile kaldiniz ? Zaman biraktiniz mi
Eltimm de kimyasal geçirdi diğer ya hamile kaldı hemen. Bende kürtaj oldum normal gebelikte ve 3. Ayın sonunda ilk adet sonrasında hamile kaldım. İçini ferah tut rabbim hayırlı zamanda nasip eder

Eltimm de kimyasal geçirdi diğer ya hamile kaldı hemen. Bende kürtaj oldum normal gebelikte ve 3. Ayın sonunda ilk adet sonrasında hamile kaldım. İçini ferah tut rabbim hayırlı zamanda nasip eder
Amin insallah ❤️
Peki eltiniz kac tane kimyasal yasadi benim 2 oldu tüm testlerimde temiz

Eğer yaşla bir ilgisi var mı diye merak ediyorsan bi ilgisi yok. şuan 27 yaşında.
sağlıksız gebelik olarak sayılıyor kimyasal vs vs. Benim bebek vardı her kalp atışı vardı ama sağlıksız ilerleyince kalbi durdu.
Doktorum moralimi bozdu 35 yaş sonrasi kimyasal gebelik çok sık olur demisti

Gecen ay kimyasal gebelik geçirdim çok şükür bu ay hamileyim

Hayirli olsun :)
Lütfen dua et benimde olsun
Peki doktora gittin
Mi bebek saglikli mi
Doktor önemli değil dedi dikkate bile alma şu an sağlıklı çok şükür ovulasyonls takip ettim infolicombi kullandim ama PCO falan yok

Back
X