Ngs ile gebe kalanlar

135Nesem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
128
67
48
34
Merhaba hanımlar , ben ilk tüp bebek tedavimdeyim. Ngs yaptıracağım, yaşım 31 opu da 24 yumurtam toplandı. 3.güne 15 tanesi geldi. 5.güne yalnızca 2 tanesi geldi biri iyi biri orta kalite. Çok endişeliyim. İki kaybım var ama genetik testimiz temiz çıktı.
Sizler neler yaşadınız? Ne olur yaşayanlar ngs -pgt yaptıranlar bana yaşadıklarınızdan bahseder misiniz?

Merhaba, tedaviniz hayırlı olsun. Ben 41 yaşındayım ve yaşımdan dolayı Ngs yapılması önerildi, 3 yumurtam 5. güne geldi, 1 tanesini Ngs için İspanya'ya gönderdiler çok şükür sağlıklı geldi ve Haziran'da transfer oldum. Benim de önceden 1 kaybım vardı, genetik test yaptırmıştım ve temiz çıkmıştı. Şu an çok şükür hamileyim, iyi ki Ngs yapılmış diyorum. Umarım siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz...

Çok teşekkür ederim benim de iki tane gitti bir tanesi sağlıklı geldi inşallah bir sonraki ay transferim olacak. Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba nerede tedavi gördünüz?

Merhaba Bahçeci Umut Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm.
Benim de embrıyolarım ngs yapıldı ama Türkiye de (sağlıksız geldı) Bahceci ngs için ispanya ya gönderiyor sanırım. 2 kez tüp bebek tedavısı gordum 1. Side 1 tane saglıksız 2. De 3 tanesı de sağlıksız . Şans mı acaba? . İspanya ya neden gönderildi onu anlayamadım ? Türkiye de yapılmıyorsa benım nasıl yapıldı

Bahçeci ngs için yurtdışına gönderiyor, Türkiye'de yapan yerler de olduğunu duymuştum. Örneğin Memorial Türkiye'de bir laboratuvara yaptırıyor bildiğim kadarıyla. Bence denemekten vazgeçmeyin, ngsden başta olumsuz sonuçlar alıp sonrasında sağlıklı embiriyolar bulunup hamile kalan birçok kişinin yazdıklarını okudum bu forumda. en kısa sürede bebeğinize kavuşmanızı yürekten diliyorum.

Cok tesekkur ederım inşallah bulunur Allah rqzı olsun. eşimde translokasyon var bu yüzden mi hemen olmuyor diye düşünüyorum. Allah sıze de sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın . Bana da dua edin.bu defa ben de Memorıal şişli de denemeyı düşünüyordum ama siz Bahceci dedınız belkı oraya gıderım.

Ben tekrar sizi rahatsz ediyorum doktorunuzun adi ne acaba ?Bahceci Umut Tüp bebek merkezi demiştiniz ben de oraya gitmeyı planlıyorum(bi de altunızade üsküdar dimi oraya gittnz)

Ben tekrar sizi rahatsz ediyorum doktorunuzun adi ne acaba ?Bahceci Umut Tüp bebek merkezi demiştiniz ben de oraya gitmeyı planlıyorum(bi de altunızade üsküdar dimi oraya gittnz)
Evet Altunizadedeki Bahçeciye gittim , doktorum Cem Çelikti. Çok yoğun bir merkez , Cem Bey de çok yoğun ama bana doğru tedaviyi uyguladığına inanıyorum. Çok araştırdım ve iyi yorumlar okudum , birde yaşımdan dolayı zamanım azdı. Ara sıra bu foruma gelip tecrübelerimi yazmaya çalışıyorum, çünkü 1 yıl önce ben de deva arıyordum, yazılan her şey çok kıymetliydi benim için, herkesin bebeği olur benim olmaz sanıyordum ama öyle değilmiş . O yüzden sakın umutsuz olmayın, her gün dua ediyorum sizler için, Allah isteyen herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun.

İlgi ve alakanız hatta güzek dualarınız için cok teşekkurler. Allah evladınızla birlikte ailenize saplık mutluluk huzr versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…