Çok teşekkür ederim benim de iki tane gitti bir tanesi sağlıklı geldiMerhaba, tedaviniz hayırlı olsun. Ben 41 yaşındayım ve yaşımdan dolayı Ngs yapılması önerildi, 3 yumurtam 5. güne geldi, 1 tanesini Ngs için İspanya'ya gönderdiler çok şükür sağlıklı geldi ve Haziran'da transfer oldum. Benim de önceden 1 kaybım vardı, genetik test yaptırmıştım ve temiz çıkmıştı. Şu an çok şükür hamileyim, iyi ki Ngs yapılmış diyorum. Umarım siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz...
Merhaba nerede tedavi gördünüz?Merhaba, tedaviniz hayırlı olsun. Ben 41 yaşındayım ve yaşımdan dolayı Ngs yapılması önerildi, 3 yumurtam 5. güne geldi, 1 tanesini Ngs için İspanya'ya gönderdiler çok şükür sağlıklı geldi ve Haziran'da transfer oldum. Benim de önceden 1 kaybım vardı, genetik test yaptırmıştım ve temiz çıkmıştı. Şu an çok şükür hamileyim, iyi ki Ngs yapılmış diyorum. Umarım siz de en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz...
Merhaba Bahçeci Umut Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm.Merhaba nerede tedavi gördünüz?
Benim de embrıyolarım ngs yapıldı ama Türkiye de (sağlıksız geldı) Bahceci ngs için ispanya ya gönderiyor sanırım. 2 kez tüp bebek tedavısı gordum 1. Side 1 tane saglıksız 2. De 3 tanesı de sağlıksız . Şans mı acaba?Merhaba Bahçeci Umut Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm.
Benim de embrıyolarım ngs yapıldı ama Türkiye de (sağlıksız geldı) Bahceci ngs için ispanya ya gönderiyor sanırım. 2 kez tüp bebek tedavısı gordum 1. Side 1 tane saglıksız 2. De 3 tanesı de sağlıksız . Şans mı acaba? . İspanya ya neden gönderildi onu anlayamadım ? Türkiye de yapılmıyorsa benım nasıl yapıldıMerhaba Bahçeci Umut Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm.
Bahçeci ngs için yurtdışına gönderiyor, Türkiye'de yapan yerler de olduğunu duymuştum. Örneğin Memorial Türkiye'de bir laboratuvara yaptırıyor bildiğim kadarıyla. Bence denemekten vazgeçmeyin, ngsden başta olumsuz sonuçlar alıp sonrasında sağlıklı embiriyolar bulunup hamile kalan birçok kişinin yazdıklarını okudum bu forumda. en kısa sürede bebeğinize kavuşmanızı yürekten diliyorum.Benim de embrıyolarım ngs yapıldı ama Türkiye de (sağlıksız geldı) Bahceci ngs için ispanya ya gönderiyor sanırım. 2 kez tüp bebek tedavısı gordum 1. Side 1 tane saglıksız 2. De 3 tanesı de sağlıksız . Şans mı acaba? . İspanya ya neden gönderildi onu anlayamadım ? Türkiye de yapılmıyorsa benım nasıl yapıldı
Cok tesekkur ederım inşallah bulunur Allah rqzı olsun. eşimde translokasyon var bu yüzden mi hemen olmuyor diye düşünüyorum. Allah sıze de sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın . Bana da dua edin.bu defa ben de Memorıal şişli de denemeyı düşünüyordum ama siz Bahceci dedınız belkı oraya gıderım.Bahçeci ngs için yurtdışına gönderiyor, Türkiye'de yapan yerler de olduğunu duymuştum. Örneğin Memorial Türkiye'de bir laboratuvara yaptırıyor bildiğim kadarıyla. Bence denemekten vazgeçmeyin, ngsden başta olumsuz sonuçlar alıp sonrasında sağlıklı embiriyolar bulunup hamile kalan birçok kişinin yazdıklarını okudum bu forumda. en kısa sürede bebeğinize kavuşmanızı yürekten diliyorum.
Ben tekrar sizi rahatsz ediyorum doktorunuzun adi ne acaba ?Bahceci Umut Tüp bebek merkezi demiştiniz ben de oraya gitmeyı planlıyorum(bi de altunızade üsküdar dimi oraya gittnz)Bahçeci ngs için yurtdışına gönderiyor, Türkiye'de yapan yerler de olduğunu duymuştum. Örneğin Memorial Türkiye'de bir laboratuvara yaptırıyor bildiğim kadarıyla. Bence denemekten vazgeçmeyin, ngsden başta olumsuz sonuçlar alıp sonrasında sağlıklı embiriyolar bulunup hamile kalan birçok kişinin yazdıklarını okudum bu forumda. en kısa sürede bebeğinize kavuşmanızı yürekten diliyorum.
Evet Altunizadedeki Bahçeciye gittim , doktorum Cem Çelikti. Çok yoğun bir merkez , Cem Bey de çok yoğun ama bana doğru tedaviyi uyguladığına inanıyorum. Çok araştırdım ve iyi yorumlar okudum , birde yaşımdan dolayı zamanım azdı. Ara sıra bu foruma gelip tecrübelerimi yazmaya çalışıyorum, çünkü 1 yıl önce ben de deva arıyordum, yazılan her şey çok kıymetliydi benim için, herkesin bebeği olur benim olmaz sanıyordum ama öyle değilmiş . O yüzden sakın umutsuz olmayın, her gün dua ediyorum sizler için, Allah isteyen herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun.Ben tekrar sizi rahatsz ediyorum doktorunuzun adi ne acaba ?Bahceci Umut Tüp bebek merkezi demiştiniz ben de oraya gitmeyı planlıyorum(bi de altunızade üsküdar dimi oraya gittnz)
İlgi ve alakanız hatta güzek dualarınız için cok teşekkurler. Allah evladınızla birlikte ailenize saplık mutluluk huzr versinEvet Altunizadedeki Bahçeciye gittim , doktorum Cem Çelikti. Çok yoğun bir merkez , Cem Bey de çok yoğun ama bana doğru tedaviyi uyguladığına inanıyorum. Çok araştırdım ve iyi yorumlar okudum , birde yaşımdan dolayı zamanım azdı. Ara sıra bu foruma gelip tecrübelerimi yazmaya çalışıyorum, çünkü 1 yıl önce ben de deva arıyordum, yazılan her şey çok kıymetliydi benim için, herkesin bebeği olur benim olmaz sanıyordum ama öyle değilmiş . O yüzden sakın umutsuz olmayın, her gün dua ediyorum sizler için, Allah isteyen herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun.
Merhaba bende cem çelikde tedavi görüyorumİlgi ve alakanız hatta güzek dualarınız için cok teşekkurler. Allah evladınızla birlikte ailenize saplık mutluluk huzr versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?