niçin evli erkekler aldatır ?

pervanelikelebek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
1
0
16
İstanbul
eşimi çok seviyorum ama senide çok seviyorum diyen erkeye ne kadar güvenmeli yoksa ne kadar sen erkeksin elinin kirimi demeli hanımlar lütfen evli erkeklerden uzak durun demek istiyorum saygılarımla

Son düzenleme:
eşimi çok seviyorum ama senide çok seviyorum diyen erkeye ne kadar güvenmeli yoksa ne kadar sen erkeksin elinin kirimi demeli hanımlar lütfen evli erkeklerden uzak durun demek istiyorum saygılarımla

sen erkeksin elinin kiri dersek, o kadınlara yapılan evli erkeklerden uzak durun uyarısı da boşa gider.

erkeklere güvenmiyorum ben, hep aklımda bu da aldatabilir ihtimali var ne yazık ki...

"eşimi seviyorum seni de seviyorum"

sevginin anlamını bilmeyenlerden çıkan boş şeyler..

lütfen kimseyi sevmesin öyle erkekler.

bu arada evli erkek asla karısını boşamaz.
boşayacağım dese de inanmayın

ayrıca hiçbir kadın bir erkeğin elinin kiri olamaz

Son düzenleme:
bence kadınlara ders vericeğinize eşinize sahip çıkın .. dünyada kötü niyetli bir sürü insan var ..herkesin oyununa gelirseler yandık .... erkeğin elinin kiri mantığı zaten bu toplumda bir sürü kadını mahvetti bir bitin artık yaaa ...

Eşimi çok seviyorum ama seni de çok seviyorum diyen erkeğe iç rahatlığıyla işte kapı işte de sapı denir...

Sevginin sorumluluğunu taşımadıktan sonra, sevgisine kimsenin kıymet vermemesi, ciddiye almaması taraflar açısından hayırlı olur.

uzuuun süren flört, söz ve nişanları hic sevmem (5-6-7), o donemlerde birkac sey haric bircok şey yaşanır ve evliligin sihiri denen ÇÖZ BENİ olayında çözülcek bilmeceler
azalır. Bu durumda bayanın yapmadı gereken çözülmemiş bol bol bilmece bırakacak kocasına. Ayrıca oda kocasının herseyi çözmeye calısmayacak ki, işin sihri gizemi
gitmesin. Şöyle dusunun bir daha gozunuze bakp dusuncenizi anlayan, gak demeden agzınıza yemek guk demeden size hediye alan bir koca. Aman allahım tam bir
kabus. bazılarını duyar gibiyim manyakmısın böyle koca nerde diye ama buda cok fazla. Kadın dedigin gerektiginde bunu acıkca isteyebilmeli, ben enazından beynimin
okunmasını istemem tom cruise un filminde oldugu gibi. Hatta çözememeliki kıvrınmalı ki çözdüğünden bundan haz alsın. Şöyle dusunun bir hafta sonu bilmecesini hemen
çözmek mi sizi zevklendirir yoksa deliler gibi sözlük karıştırdıgınız ve aslında yeni şeyler ögrendiginiz bir bilmecemi. Evlilikde bilmeceler bittiginde sorunlar cıkmaya baslar.
Zaten bu noktada belkide bebek bir bakıma kurtarıcı gibiysede, kimi zaman evliligi iyice cıkmaza iter.

Back
X