Nidilat,Acillllll

katina11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
327
28
53
Arkadaslar doktor nidilat verdi ama piyasada bulamıyoruz. Allah rizasi için. İçen varsa nerden buldunuz

Arkadaslar doktor nidilat verdi ama piyasada bulamıyoruz. Allah rizasi için. İçen varsa nerden buldunuz
nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama izmirdeyim ben bana yakın eczaneyi aradım sordum elinde yokmus depoya soracak numarasını vereyim arayın bulunduğunuz yere belki kargo yaparlar 4 tlmiş fiyatı 0232 328 3384 organize eczanesi adı

nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama izmirdeyim ben bana yakın eczaneyi aradım sordum elinde yokmus depoya soracak numarasını vereyim arayın bulunduğunuz yere belki kargo yaparlar 4 tlmiş fiyatı 0232 328 3384 organize eczanesi adı
Canim
Tesekkur ederim bursadayim dunden beri her yerde ailece ariyoruz yok. Ariyim numaraya çok saol

[QUOTEara, post: 37342761, member: 301504"]nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama izmirdeyim ben bana yakın eczaneyi aradım sordum elinde yokmus depoya soracak numarasını vereyim arayın bulunduğunuz yere belki kargo yaparlar 4 tlmiş fiyatı 0232 328 3384 organize eczanesi adı[/QUOTE]
Canim aradim simdi depoya sorcaklarmis yarin Arayin dedi.

hemde en acilinden lazim canim. yarin icin 2 tane hapim kaldi. günde 4 tane iciyorum bulamıyorum hicbiyerde. baska bi ilac var yerine prepar diye o kalp carpintisindan mahvediyo insani napicam bilmiyorum.

henüz 35+4 oldum en azindan 37ye kadar dursun diyo doktorum kasilmalarim cok duzenli ilaci biraktigim an dogum olucak bakalim yarin kontrol var.
o zaman çarpintiya katlanip oteki seçenegi alacaksin canim
yada olan olucak butun onlemler alinmistir cigerleri gelismistir yani, erken gelirsede gelicek
erken doganlar daha akilli ,zeki vede fiziksel açidan iyi geliisyor çok kiside gordum ben bunu
yani ilaç bulamazda dogum yaparsan kendini suçlu hissetme , sen elinden egeleni yapiyorsun sonuçta

o zaman çarpintiya katlanip oteki seçenegi alacaksin canim
yada olan olucak butun onlemler alinmistir cigerleri gelismistir yani, erken gelirsede gelicek
erken doganlar daha akilli ,zeki vede fiziksel açidan iyi geliisyor çok kiside gordum ben bunu
yani ilaç bulamazda dogum yaparsan kendini suçlu hissetme , sen elinden egeleni yapiyorsun sonuçta
yarın ultrasonda bi baksin oglumun durumuna doktor ona göre yonlendirr artik hakkimizda hayirlisi olsun. dediğin gibi yapacak bisi yok.

hayirlisi olsun canim
Allah kolaylikalar versin dogumda, sagliklica al kucagina insallah bebegini

Bu ilaç

Rahim kasilmasi ve erken doğumu engellemek içindir, muadili. Adalatr ama. Doktora sormadan adalati almayin

Back
X