Nie böyle yapıyor

a_sena

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2
0
16
İstanbul
Kızlar ya bizim okulda bir çocuk var çok yakışıklı ben bunun dikkatini nasıl çekebilirim çok hoşlanıyorum ondan yürüyüşü herşeyi mükemmel sanki her gece onu düşünüyorum uyku düzenim bile bozuldu bana bi akıl önerebilcek varmı nasıl dikkatini çekerim bu çocuğun ??

kesınlıkle bakıslarla cekersın ona bakma gozlerının ıcıne bak onun sonrası zatn tesaduf carpsmalar sureklı karsılasmalar faln olucak takıp edıcktr ama bı erkegı etkılemek ıstıosn kesınlıkle bakıslrnla bıseler anlat ona

ortak arkadaşınız yok mu ya da onun sınıfındaki kızlarla arkadaşlık kursan ünideysen git hangi kulüpte nerelerde takılıyo sende takılmaya çalış:D

tarzlarınız aynı mı peki o da çok önemli
ben mesela yakışıklı bulduğum çocukları bile reddetmişimdir bu yüzden

ayrıca dikkatini çekmek istiyosan öncelikle çok bakımlı olman güzel giyinmen lazım bence
yoksa nasıl farkedip etkilenecek ki durup dururken

Yaşı kaç? Eğer 25ten küçükse ve yakışıklıysa dikkatini fiziksel güzellikle çekebilirsin.Onu yapamazsan malesef pek şansın yok:34:
İç güzelliği demeyin şimdi erkekerin iç güzelliğinden anladığı sadece iç çamaşırı:52:

Tanışıyor musunuz yoksa hiç tanışmadınız mı? Tanışıyorsanız bir şekilde yanına git konu aç sohbet etmeye çalış. Tanınmıyorsanız da tanışmaya çalış :32:

yürüyüşü ve herşeyi güzel? :D

neyi "niye öyle yapıyor?" konu başlığıyla içeriği arasında bir bağlantı kuramadım :27:

Yaşı kaç? Eğer 25ten küçükse ve yakışıklıysa dikkatini fiziksel güzellikle çekebilirsin.Onu yapamazsan malesef pek şansın yok:34:
İç güzelliği demeyin şimdi erkekerin iç güzelliğinden anladığı sadece iç çamaşırı:52:

ne güldüm yaaaa :D:D:D

neyi "niye öyle yapıyor?" konu başlığıyla içeriği arasında bir bağlantı kuramadım :27:

konu sahibini niye görmüyor halbu ki dünyada bir o var:27:
konuya gelirsek:tanışmaya çalış bişekilde yoksa olduğun yerde zıplayıp kolllarını sallamaktan başka dikkat çekici bişey yapamazsın

kesinlikle:34::34:

:1::1::1: aynen canım

beni umursamaz bir havası var sanki o kadar bakıyorum ona insan bi yanıma gelir değilmi ?

bence de hemen atlaması lazımdı ama yapmamış işte:ssz::ssz:

Haha :D Ben mükemmel yürüyüşüyle dikkat çeken erkek imgesine takıldım şuanda şuanda kusura bakma :1: Aklıma rejoice reklamlarındaki kızlar gibi yaylana yaylana yürüyen bir adam geliyor sadece :1:

Back
X