- 12 Mayıs 2019
- 299
- 177
- 33
- Konu Sahibi Adanali0134
-
Çünkü devam edebileceğim bir doktor arıyorum.Siz niye surekli yeni doktora gidip kafanizi karistiriyorsunuz? Ben nifty sonrasi bisey yaptirmadim.. sadece afp mom baktirdim noral tup defekti var mi diye ayrica ayrintiliya girdim.. bir suru doktor arkadasim var hepsi nifty yaptirdiysan baska seye gerek yok dedi.
Şimdi bir dünya tatlısı buldum gibi. Bakalım hayırlısı. İnsan destek istiyor, köstek değil. Ukala doktorlaeın ağzına vurup çıkasım geliyorDaha onceki nifty isteyen 2 doktordan birine devam etseniz.. yada hastane doktoru degilde diş hekim dedikleri muayenehane doktorlarindan bulsaniz. Onlar biraz daha ozverili oluyor.
Yemin ediyorum sabrımızı sınıyorlar. Perinotologda nifty temizse takma dedi. Artık takmıcam, yetti canıma.. çok teşekkürler desteğin içinBenim de doktorum nifty yaptirdigim halde neden amniosentez yaptirmadin diye tekrar içime şüphe düşürmüştü. Ben de aynen senin gibi düşünüyordum ve fazla kafama takmadım. Çok şükür sağlıklı bebeğim var. Kendi kendini yiyip bitirmek yerine bebeğine odaklan, kendine iyi bak. Allah kerim. Herşey iyi olur. Biz anneler hamilelik dönemi en hassas döneminde oluyoruz , doktorlar da tuzu biberi oluyor. Sağlıcakla bebeğini kucağına Almak nasip etsin.
Çok haklısınız ense Kalınlığı 3 mm banada nift önerdiler yaptırfım ama yeterli değil amniyosnetezde yaptırın dediler kafayı yicem siz n’aptınızMerhaba arkadaşlar, yine bir çıkmazla buralardayım.
İkili testimin sonucu kötü gelmişti 1/75. Değeri benden kötü olanlara iyi gelirken bana kötü gelmesi mevzusunu çözemedik, gittiğim 2 doktor fetal dna yaptır dedi, nifty yaptırdım.
Çok şükür nifty sonucum iyi geldi, bugün yeni bir doktora gittim, benim hastam olarak kötü çıksaydı ikilin, niftyden önce amniyosentez derdim dedi. Ben de ben kabul etmezdim dedim.
Gerçekten kafayı yicem. %99luk nifty değil, %65lik ikili test mi bebeğimin hayatını tehlikeye atmam için yeterli sebep oluyor?!
Amniyosentez iyi çıktı, bebeğim öldü, ne olacak? Bu doktorlar beni öldürecek. Ya da ben kalpten gidicem...
Merhaba benim niftym temiz geldi ve doğum yaptım, kızım gayet sağlıklı çok şükür.Çok haklısınız ense Kalınlığı 3 mm banada nift önerdiler yaptırfım ama yeterli değil amniyosnetezde yaptırın dediler kafayı yicem siz n’aptınız
Çok sevindim sizin adınıza sizde ense kalınlığı kaç çıkmıştıMerhaba benim niftym temiz geldi ve doğum yaptım, kızım gayet sağlıklı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?