Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun kemiği görüldü, NT 1.6 risk oranı 1:50Değerleriniz nasıl? Ense kalınlığı, burun kemiği vs.?
Ben İstanbulda yaptırdım. Biruni laboratuvarda panorama testini yaptırdım. Yaklaşık 12 güne çıktı sonucum. Kan alıp yurt dışına gönderiyorlar.
Biruni Ankarada da var yine farklı yerlerden fiyat teklifi alıp değerlendirebilirsiniz.
2950₺ ye panorama testini yaptırmıştım. Yalnız bir iki yer farklı genetik tarama testi için daha uygun teklif vermişti. Yani ben telefonda son fiyat mı bir şeyler yapılamaz mı dediğimde düşmüşlerdi. O yüzden farklı yerleri arayıp fiyat alın derim.Burun kemiği görüldü, NT 1.6 risk oranı 1:50biruni kaç tl ye yapıyor acaba testi?
Burun kemiği görüldü, NT 1.6 risk oranı 1:50Değerleriniz nasıl? Ense kalınlığı, burun kemiği vs.?
Ben İstanbulda yaptırdım. Biruni laboratuvarda panorama testini yaptırdım. Yaklaşık 12 güne çıktı sonucum. Kan alıp yurt dışına gönderiyorlar.
Biruni Ankarada da var yine farklı yerlerden fiyat teklifi alıp değerlendirebilirsiniz.
kombine risk ve ikili test 1:50 şeklinde çıktı, benim doktorumda nifty dedi panorama hiç duymamıştım. ense kalınlığı sanırım NT oluyor 1.6 çıktı kan sonuçları sanırım riski artırdı2950₺ ye panorama testini yaptırmıştım. Yalnız bir iki yer farklı genetik tarama testi için daha uygun teklif vermişti. Yani ben telefonda son fiyat mı bir şeyler yapılamaz mı dediğimde düşmüşlerdi. O yüzden farklı yerleri arayıp fiyat alın derim.
Bir de 2 farklı doktor nifty marka olanı önermedi. Geçen sene çok hatalı sonuç çıkmış. Özellikle panorama yaptırmamı söylediler. O da sadece temel olanı yaptırmam yeterli dediler ve temel genlere bakıldı. Hangileri olduğunu ekledim.
Panorama dışında tüm gen dizilimi bakan testler de var.
1:50 oranı hangisi için? Down sendromu mu? Benim ense kalınlığı 2,50 idi ama kan testi vermediğim için tam oranı bilmiyordum. 2,50 sınır diye önermişti doktorum.
Çok pardon mesaja cevap vermemişim.Burun kemiği görüldü, NT 1.6 risk oranı 1:50biruni kaç tl yapıyor acaba testi?
kombine risk ve ikili test 1:50 şeklinde çıktı, benim doktorumda nifty dedi panorama hiç duymamıştım. ense kalınlığı sanırım NT oluyor 1.6 çıktı kan sonuçları sanırım riski artırdı
Tertemiz çıkar sonucunuz inşallahSağolun arkadaşlar test yaptırdım sonuç bekliyorum..
Hiç panik yapmayın lütfen insan ne olursa olsun strese giriyor. benim sonucum da çıktı tertemiz çok şükür...sizinki de öyle çıkacak inşallah içinizi ferah tutun ikili testler çok yanıltıcıSağolun arkadaşlar test yaptırdım sonuç bekliyorum..
Desteğiniz için çok teşekkürler , çok şükür sonucum düşük risk çıktı..Hiç panik yapmayın lütfen insan ne olursa olsun strese giriyor. benim sonucum da çıktı tertemiz çok şükür...sizinki de öyle çıkacak inşallah içinizi ferah tutun ikili testler çok yanıltıcı
Teşekkürler 1:50 idi, kan test sonucum çok şükür düşük risk çıktı ..Tertemiz çıkar sonucunuz inşallahrisk oranınız neydi?