Nifty test yaptıranlar yardım..

Değerleriniz nasıl? Ense kalınlığı, burun kemiği vs.?

Ben İstanbulda yaptırdım. Biruni laboratuvarda panorama testini yaptırdım. Yaklaşık 12 güne çıktı sonucum. Kan alıp yurt dışına gönderiyorlar.
Biruni Ankarada da var yine farklı yerlerden fiyat teklifi alıp değerlendirebilirsiniz.

Burun kemiği görüldü, NT 1.6 risk oranı 1:50 biruni kaç tl ye yapıyor acaba testi?

Burun kemiği görüldü, NT 1.6 risk oranı 1:50 biruni kaç tl ye yapıyor acaba testi?
2950₺ ye panorama testini yaptırmıştım. Yalnız bir iki yer farklı genetik tarama testi için daha uygun teklif vermişti. Yani ben telefonda son fiyat mı bir şeyler yapılamaz mı dediğimde düşmüşlerdi. O yüzden farklı yerleri arayıp fiyat alın derim.

Bir de 2 farklı doktor nifty marka olanı önermedi. Geçen sene çok hatalı sonuç çıkmış. Özellikle panorama yaptırmamı söylediler. O da sadece temel olanı yaptırmam yeterli dediler ve temel genlere bakıldı. Hangileri olduğunu ekledim.
Panorama dışında tüm gen dizilimi bakan testler de var.

1:50 oranı hangisi için? Down sendromu mu? Benim ense kalınlığı 2,50 idi ama kan testi vermediğim için tam oranı bilmiyordum. 2,50 sınır diye önermişti doktorum.

Eklentiler

• 453C82D9-B714-43D9-9154-DD3A31E4748F.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 425
Burun kemiği görüldü, NT 1.6 risk oranı 1:50 biruni kaç tl yapıyor acaba testi?
kombine risk ve ikili test 1:50 şeklinde çıktı, benim doktorumda nifty dedi panorama hiç duymamıştım. ense kalınlığı sanırım NT oluyor 1.6 çıktı kan sonuçları sanırım riski artırdı

Merhaba Ankara'da genoks var ben de onlara verdim daha sonucu çıkmadı ama çoğu kişi de genoks a yaptırıyor baya test yapıyorlar yani. Diğer firmalar hepsi yurtdışına gönderiyor bunlar Ankara'da bakıyor.

Çok pardon mesaja cevap vermemişim.
Evet ense kalınlığı Nt oluyor. Gayet iyi aslında ense kalınlığı ama kanda şüphelendilerse içiniz rahat etsin diye yaptırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…