Nifty testi devlet hastanesinde yapiliyorrmu

Ceylan321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
17
3
1
34
Merhaba arkadaşlar yaşım 31 tup bebek ile 9 haftalik hamileyim nifty test varmis bu testi devlet hastaneleri yapiyormu Ankarada yada bibyas sınırlaması varmi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Yaş sınırlaması yok, yalnızca özel laboratuvarlarda yapılıyor.

Merhaba arkadaşlar yaşım 31 tup bebek ile 9 haftalik hamileyim nifty test varmis bu testi devlet hastaneleri yapiyormu Ankarada yada bibyas sınırlaması varmi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Bazı hastanelerde yapılıyor bu test nerede yapılır yazın googledan orada çıkan siteden bakın

Evet ondan bahsediyorum peki yas sınırlaması varmi aceba bilginiz varmi
Hayır yaş sınırı filan yok.yurt dışına gidiyor tahlil gecen sene yaptırmıştım.3.200 TL di.her yer farklı tabi.bu sene 6000 civarı.sonuç net oluyor ama.anne kanıyla bebeğin kanını ayrıştırıp bebeğin dna'sına bakıyorlar yani kromozomlarına

Daha yeni yaptırdım 5500 fiyatı özelde yapılıyoe sadece devletin karsıladığı bir sey değil

Hayır yaş sınırı filan yok.yurt dışına gidiyor tahlil gecen sene yaptırmıştım.3.200 TL di.her yer farklı tabi.bu sene 6000 civarı.sonuç net oluyor ama.anne kanıyla bebeğin kanını ayrıştırıp bebeğin dna'sına bakıyorlar yani kromozomlarına
Anladım teşekkür ediyorum cvbiniz için peki kaçıncı haftada yapılıyor bu test aceba

Back
X