Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fetal DNA testinden mi bahsediyorsun.eper oysa hayır yapılmıyor.özel yaptırıyosunMerhaba arkadaşlar yaşım 31 tup bebek ile 9 haftalik hamileyim nifty test varmis bu testi devlet hastaneleri yapiyormu Ankarada yada bibyas sınırlaması varmi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Evet ondan bahsediyorum peki yas sınırlaması varmi aceba bilginiz varmiFetal DNA testinden mi bahsediyorsun.eper oysa hayır yapılmıyor.özel yaptırıyosun
Bazı hastanelerde yapılıyor bu test nerede yapılır yazın googledan orada çıkan siteden bakınMerhaba arkadaşlar yaşım 31 tup bebek ile 9 haftalik hamileyim nifty test varmis bu testi devlet hastaneleri yapiyormu Ankarada yada bibyas sınırlaması varmi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Hayır yaş sınırı filan yok.yurt dışına gidiyor tahlil gecen sene yaptırmıştım.3.200 TL di.her yer farklı tabi.bu sene 6000 civarı.sonuç net oluyor ama.anne kanıyla bebeğin kanını ayrıştırıp bebeğin dna'sına bakıyorlar yani kromozomlarınaEvet ondan bahsediyorum peki yas sınırlaması varmi aceba bilginiz varmi
Daha yeni yaptırdım 5500 fiyatı özelde yapılıyoe sadece devletin karsıladığı bir sey değilMerhaba arkadaşlar yaşım 31 tup bebek ile 9 haftalik hamileyim nifty test varmis bu testi devlet hastaneleri yapiyormu Ankarada yada bibyas sınırlaması varmi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Nerede yaptirdiniz acabaDaha yeni yaptırdım 5500 fiyatı özelde yapılıyoe sadece devletin karsıladığı bir sey değil
Özel doktorum kanı alıp gönderdi anlasmalı labaratuarda.Siz de takibinizi yapan doktora söylerseniz sizi yönlendirir.Nerede yaptirdiniz acaba
Benim doktorum ozel hastanede. 7-8 binler dedi de fiyat icin sormustum :)Özel doktorum kanı alıp gönderdi anlasmalı labaratuarda.Siz de takibinizi yapan doktora söylerseniz sizi yönlendirir.
Anladım teşekkür ediyorum cvbiniz için peki kaçıncı haftada yapılıyor bu test acebaHayır yaş sınırı filan yok.yurt dışına gidiyor tahlil gecen sene yaptırmıştım.3.200 TL di.her yer farklı tabi.bu sene 6000 civarı.sonuç net oluyor ama.anne kanıyla bebeğin kanını ayrıştırıp bebeğin dna'sına bakıyorlar yani kromozomlarına
Tam bilmiyorum ama sanırım 10 cu haftadan sonraydıAnladım teşekkür ediyorum cvbiniz için peki kaçıncı haftada yapılıyor bu test aceba
Daha yeni yaptırdım 5500 fiyatı özelde yapılıyoe sadece devletin karsıladığı bir sey değil