Nifty testi en iyi firma hangisi?

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Merhaba bayanlar..nifty testi yaptırılan.kadın doğum doktorum genoks diye bi firmayı önerdi.bu firmaya yaptıran var mı acaba ve bi sorun yaşadınız mı.biraz arastırayım dedim şikayet var.kimi diyo cinsiyet te hata yaptılar kimi diyo kanda bebeğin DNA su bulunmamış tekrar kan alıcaz dediler.yada çook gec cıkıyomuş test sonucu gibi gibi.İnsan tedirgin oluyo haliyle kafam karıştı.malum fiyatta tuzlu sürekli tekrarlanabilecek bi test değil dolayısıyla nokta atışı yapmaları mühim.Önerebileceğiniz firma var mı memnun kaldığınız.yada bu firmadan memnun kalan var mı..

ben ankarada intergen firmasında yaptırdım. Testin adı babyseq. En geniş paneli yaptırdım. Yaklaşık 3000 TL ödedim. sonuçlarım 10 günde doktoruma ulaştı. Tüm kromozomlara ek olarak mikrodelesyon hastalıklarını da taradılar. Genstar firmasına aitmiş. Genoksu da duymuştum ama geç çıkma şikayetlerinden dolayı yaptırmadım.

Araştırıcam dediğiniz firmayı.teşekkürler

Merhaba ben de aynı firmaya aynı testten yaptırdım, bugün tam 10.gün benim de. Sonucunuzu hem size hem doktorunuza mı gönderdiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…