Nifty testi yaptıranlar yada düşünenler?

Beyaz_karanfil_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
159
61
18
33
Arkadaşlar doktorum bugün nifty testi onerdi. Fakat netten arastirdigim kadarıyla bunun net bir fiyati yok 1800 e de yaptıran var 3000 e de. Doktorumun numarasını verdigi bolge temsilcisi kadın 2750 TL dedi. Guvenemedim açıkçası direk Ankara'da labaratuvar a mi gidip yaptırmak mantıklı yaptiranlar nasıl bı ücret ödediler? Yardımcı olursanız sevinirim. Doğum kisminda kimseye ulaşamadım malesema

Merhaba. Bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah.
Neden Nifty teste ihtiyac duydunuz? İkili ya da uclu dortlu tarama testi mi riskli geldi?
Ben Nifty testi uclu taramam 183 te 1 riskli geldigi icin yaptirdim. 2200 tl odedim. Sonuc cok cok cok dusuk risk geldi. Bebegimi dogurdum ve bugun bu saat saglikli sukur.
Detayli ultrason muayenesi de olabilirsin. Perinatologlar bir saate yakin muayene ediyor. Fiziki belirtecleri degerlendiriyor.

Konuya oldukca yabanci ve uzagim ancak ne testi oldugunu merak edip kendi cevremde arastirdim, ortalama fiyat verilmis. Tl ye cevirip karar verebilirsiniz, belki yardimci olur diye yaziyorum.
Avrupa da 3 tur bu test basic, standard ve plus fiyatlari da 480,520 ve 600 euro civarinda.

Kolay bir dogum ve saglikli bir bebek diliyorum, sevgiler.

Back
X