- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
- Konu Sahibi elaelif123
- #1
Yaptıran veya yaptırmayı düşünen arkadaşlar yorumlarınız neler acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıklar mısınız biraz. Hangi nedenlerle yapıldı vs TeşekkürlerBen Nifty yaptırmadım verifi prenatal yaptırdım. Çok memnun kaldım. 10 günde geldi sonucum.
Açıklar mısınız biraz. Hangi nedenlerle yapıldı vs Teşekkürler
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Sağlıkla doğsun bebeğiniz ve dünyadaki tüm bebekler..Ben de stresteyim, araştırıyorum, önümüzdeki günlerde yaptırmayı düşünüyorum. Nerede ve kaça yaptırdınız, yurtdışına mı gitti örnekler?İkili tarama sonucum çok iyi çıktı 1000 lerde. Fakat 4lü taramamda bana iki sonuç verildi.Biri bebeğin kafa çapına göre,diğeri sat’a göre. Biri 1/60 diğeri 1/370 çıktı. O an doktor odası koridorlar sessizleşti. Fakat doktorum sakince anlattı ulturasonda herşeyin güzel olduğunu ve ikili taramamın güzel geldiğini. Ama ikna olamıyordum. En sonunda verifi prenetal testi önerdi ki gelişmiş en iyi test olduğunu belirttiler. Bütün herşeyime bakıldı tüm kromozomlar,hastalıklar vs. 10. Gün elimdeydi. Hayatımın en kötü bekleyişlerinden biri oldu benim için. Sonucum iyi geldi çok şükür. Rabbim kimselere yaşatmasın çok kötü birşey![]()
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Sağlıkla doğsun bebeğiniz ve dünyadaki tüm bebekler..Ben de stresteyim, araştırıyorum, önümüzdeki günlerde yaptırmayı düşünüyorum. Nerede ve kaça yaptırdınız, yurtdışına mı gitti örnekler?
Amin inşallah. Cevabınız için çok teşekkürler. Ben de amniyosentez risklerinden korktuğumdan bu testi yaptırmak istiyorum. %99 larda başarı diyorlar. Ankarada tanınmış laboratuvalda en düşük 2500-3000 lerde. Bazı merkezler Ankarada yapıyor bazısı Amerikaya gönderiyor. Ben de sizin gibi acaba endişesi ile günlük hayatı stresli geçirmek yerine yaptırmayı düşünüyorum.amin inşallah16. haftamdaydım. sonuçlarım bu şekilde çıkınca hç vakit kaybetmeden yaptırdım. hatta 2 yada 3. çocuk düşünüyorum bu testten hepsinde yaptırıcam. elbette kötü bişe olsa aldırmazdım ama genede içime o kurt düştü gebelik sürecinde "ACABA" ile geçirmek istemedim olacaksada ona göre hareket eder araştırma yapardım. ben samsunda yaşıyorum. burada medicana hastahanesi yönlendirdi beni. verifi prenetal test diye geçiyor.ama bu arada başka bir prof.a daha gittim oda aynı yere yönlendirdi. dr. farkı 2750 dediler ben özel olarak 2150 tl ye yaptırdım.aynen amerikaya gitti 1 tüp kan.ben tüm herşeye baktırdım. down haricinde cinsiyet değişimleri diğer sendromlar ne varsa. inşallah bebeğin sağlıklı doğar seninde ve tüm annelerimizinde
![]()
Amin inşallah. Cevabınız için çok teşekkürler. Ben de amniyosentez risklerinden korktuğumdan bu testi yaptırmak istiyorum. %99 larda başarı diyorlar. Ankarada tanınmış laboratuvalda en düşük 2500-3000 lerde. Bazı merkezler Ankarada yapıyor bazısı Amerikaya gönderiyor. Ben de sizin gibi acaba endişesi ile günlük hayatı stresli geçirmek yerine yaptırmayı düşünüyorum.
20 nci haftalara kadar oluyormuş bu test. Yaş riskim var. Evet, maddi olarak oldukça pahalı.Kesinlikle stresli geçirme bebişe yansıyor. Sen kaçıncı haftadasın 10. Haftadan itibaren başlıyor testler. Sende dr mi riskli çıktı taramaların? Ama bu testlerin bian önce daha makul fiyatlara inmesi gerekiyor. Maddi durumu olmayan nice aileler var.![]()
20 nci haftalara kadar oluyormuş bu test. Yaş riskim var. Evet, maddi olarak oldukça pahalı.
Doktor böyle bir test var dedi. Şurada yaptır dediğiniz bir yer var mı dedim. hayır 2/3 yer ismi verdi bunlardan birine yaptırabilirsiniz dedi.kesinlikle pahalı. tarama testi yaptırdınmı hiç. yaş kaç? doktor yönlendirdimi bi yere.?
Kac yasindasiniz? Ikili test sonucunuz nasil cikti?Doktor böyle bir test var dedi. Şurada yaptır dediğiniz bir yer var mı dedim. hayır 2/3 yer ismi verdi bunlardan birine yaptırabilirsiniz dedi.
Ben 37yasindayım ikili taramayi yaptırmak istemiyorum zaten Dawn sendromu olursa dahi anne karnında müdahale edilmiyor sadece aldırma Şansın var ama.allah öyle uygun görürse onu aldirmayida istemem.ayrıntılı ultrasonda gireceğim sadece yanlış mı düşünüyorum
Inşallah kötü bişey çıkmaz komşumuz un çocuğuna neler dediler beyni dışarda dediler ya daha neler neler çocuk gayet iyi şuanda. Herşey allahtan .ben dr mla konuştum sadece ikili taraması yaptırmayacahim. Çünkü onda müdahale yokmuş sadece aldırma oluyormuş. Ama.sonraki testleri yaptirrim tabi.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah önce siz sonra bizcanım tamamen senin kararın bana öyle bi sonuç verilince ben yurtdışına gönderdim. acabalarla gebeliğimi geçiremezdim.elbette aldırmazdım ama en azından birşey varsa da bileyim istedim.sonuçta başka bir rahatsızlık olunca anne karnında da müdahale edilebilen tedaviler var.senin kararın hangisi daha çok içine sinerse öyle yap derim.
Inşallah kötü bişey çıkmaz komşumuz un çocuğuna neler dediler beyni dışarda dediler ya daha neler neler çocuk gayet iyi şuanda. Herşey allahtan .ben dr mla konuştum sadece ikili taraması yaptırmayacahim. Çünkü onda müdahale yokmuş sadece aldırma oluyormuş. Ama.sonraki testleri yaptirrim tabi.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah önce siz sonra biz