Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Niğde'de bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
E="hatuny, post: 36522504, member: 408323"]Merhaba annem Niğde de ve bakabilir.Bende harıl harıl bakıcı arıyodum şimdi kreşe karae verdim. Şartlarınız nedir? Hangi semtte oturuyorsunuz?[/QUOTE]
Kreşe veremeyek kadar küçük benim kizim :/ evimize gelip bakmalı. Ev işi yapmayacak. Sadece kızıma bakacak. Selçuk Mah. de oturuyorum. Anneniz nerde oturuyor ve onun şartları nedir.

E="hatuny, post: 36522504, member: 408323"]Merhaba annem Niğde de ve bakabilir.Bende harıl harıl bakıcı arıyodum şimdi kreşe karae verdim. Şartlarınız nedir? Hangi semtte oturuyorsunuz?
Kreşe veremeyek kadar küçük benim kizim :/ evimize gelip bakmalı. Ev işi yapmayacak. Sadece kızıma bakacak. Selçuk Mah. de oturuyorum. Anneniz nerde oturuyor ve onun şartları nedir.[/QUOTE]
merhaba aanemlerde selçuk mah. oturuyor binevlerde oturuyor bizimkiler önceden yapılmış bir yerleşim yeridir. eve gelebilir şartlarınıza bağlı olarak. siz nerde oturuyorsunuz tam olarak ne iş yapıyorsunuz?

Kreşe veremeyek kadar küçük benim kizim :/ evimize gelip bakmalı. Ev işi yapmayacak. Sadece kızıma bakacak. Selçuk Mah. de oturuyorum. Anneniz nerde oturuyor ve onun şartları nedir.
merhaba aanemlerde selçuk mah. oturuyor binevlerde oturuyor bizimkiler önceden yapılmış bir yerleşim yeridir. eve gelebilir şartlarınıza bağlı olarak. siz nerde oturuyorsunuz tam olarak ne iş yapıyorsunuz?[/QUOTE]
bu arada ben öğretmenm kayseride babam emekli öğretmen abim mühendis ablam da hemşire. hiç birimiz evde değiliz annemle babam başbaşa.

merhaba aanemlerde selçuk mah. oturuyor binevlerde oturuyor bizimkiler önceden yapılmış bir yerleşim yeridir. eve gelebilir şartlarınıza bağlı olarak. siz nerde oturuyorsunuz tam olarak ne iş yapıyorsunuz?
bu arada ben öğretmenm kayseride babam emekli öğretmen abim mühendis ablam da hemşire. hiç birimiz evde değiliz annemle babam başbaşa.[/QUOTE]
sizin ne istediğiniz daha önemli tam gün mü yarım gün mü bakacak?bebeğin yaş grubu nedir? ücretler konusunda hiç bir fikrim yok niğde ile ilgili fln fln işte

[QUOTEtuny, post: 36572738, member: 408323"]bu arada ben öğretmenm kayseride babam emekli öğretmen abim mühendis ablam da hemşire. hiç birimiz evde değiliz annemle babam başbaşa.[/QUOTE]
sizin ne istediğiniz daha önemli tam gün mü yarım gün mü bakacak?bebeğin yaş grubu nedir? ücretler konusunda hiç bir fikrim yok niğde ile ilgili fln fln işte[/QUOTE]
Ilgin icin tesekkur ederim. Bende bin evlere çok yakınım fakat bugün Oturduğum apartmanda bir bayanla anlaştım. Bir problem çıkarsa anneniz aklımda olsun o zaman :)

Back
X