• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nigref'in başarı öyküsü

nigref

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
35
4
86
55
Niğde
arkadaşlar bende 35 kilo verdim 95den 60 düştümçok kısa bir sürede 3 ayda inşallah sizlerde istediğiniz kilonuza ulaşırsınız inanın beni 3 aydır görmüyen kayın babam bile tanımadı askerden gelen kardeşim kapıda banabeni sordu ablam evdemi diye beni misafir sanmış insan zayıflayınca gençleşiyor güzelleşiyor ben bile kendime şaşırdım ben bu kadar kiloyu nasıl 3 ayda verdim diye mağazalardan çıkmaz oldum çünkü yıllardır istediğim hiç bir şeyi giyemiyordum ama şimdi 38 bedene düşünce istediğimi giyebiliyorum önce kendime bir giysi almaya çok korkardım o mağaza senin bu mağaza benim dolaşmakdan harab olurdum ama şimdi zevkle alış veriş yapabiliyorum darısı başınıza

canım arkadaşlar inanın hiç bir ilaç kullanmadım ilacınız iradeniz olsun benden size tavsiye sarmısak yutun neden yutun diyorum ağzınız hiç kokmaz bol acı biber yiyin metabolizmanız hızlansın spor yapın hem metabolizmanız çalışsın hemde vücudunuzda sarkma olmasın bu saydıklarımı yaparsanız metabolizmanın eskisinden çok daha iyi hızlı çalışacaktır birde yemenize biraz dikkat ederseniz inanın sizlerde bu kilolardan kurtulacaksınız bol su içmeyi ihmal etmeyin yürüyüş yapan arkadaşlar veya yapamıyanlar yürüyüşe çıkarken poşet giyerseniz yani çöp poşedi bol ter atacaksınız terledikcede yağlarda terle beraber gidecek ama suyuda içmeyi ihmal etmeyin terlediğiniz için vücudunuz susuz kalmasın yürüyüş yapamıyanlar evde bir yarım saat olsun hoplayıp zıplıya bilirsiniz koyun bir oynak hava oynayın poşedinizde üstünüzde olsun poşedide direk vücudunuza temas edecek bir şekilde giyin göğüs altından olsunki nefesiniz daralmasın hangi bölgenizin zayıflamasını istiyorsanız o kısıma giyebilirsiniz ben göbek bölgeme giyiyordum çünkü göbekle en büyük sıkıntım vardı şimdi soracaksınızdır neden sarmısak neden acı biber vaktim olsa şimdi hemen yazmak isterdim ama şimdilik bu kadar ama daha yazacaklarım çok sonra ayrıntıları yazacam ne yedim ne içtim neler yaptım hhepsini sizlerle paylaşmak isterim hepinizi öptüm

arkadasim 2 yerde senin mesajlarini gordum,nasi kilo verdiklerini soruyosun,basarmis arkadaslara,sende kilolardan dertlisin heralde.....a.s.

arkadaşlar bende 35 kilo verdim 95den 60 düştümçok kısa bir sürede 3 ayda inşallah sizlerde istediğiniz kilonuza ulaşırsınız inanın beni 3 aydır görmüyen kayın babam bile tanımadı askerden gelen kardeşim kapıda banabeni sordu ablam evdemi diye beni misafir sanmış insan zayıflayınca gençleşiyor güzelleşiyor ben bile kendime şaşırdım ben bu kadar kiloyu nasıl 3 ayda verdim diye mağazalardan çıkmaz oldum çünkü yıllardır istediğim hiç bir şeyi giyemiyordum ama şimdi 38 bedene düşünce istediğimi giyebiliyorum önce kendime bir giysi almaya çok korkardım o mağaza senin bu mağaza benim dolaşmakdan harab olurdum ama şimdi zevkle alış veriş yapabiliyorum darısı başınıza
ha şöyle güzel anılarınızı da yazın yahu :)

Back
X