• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihalin bahçesi

bakanz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
29
9
1
29
Merhaba kızlar nihalin bahçesinden macun alacağım hem kendim için hem eşim için takviye olsun diye ama kararsızım olumsuz etkiler mi? Bilgisi tecrübesi önerisi olan yazabilir mi

Hayıt macununu diyosan benim lh i yukseltti canım önermiyorum.. bir döngümde bide aldığımda iki üç gün kullanmıştım. Faydası olmadı aksine araştırdım hormonları düzgün olanlarin hormonlarini etkilemis lh yükseltmiş onu duyunca bende baktım yükselmişti. Tabi bende oldu sende olacak diyede bişey yoktur burda faydasını görenlerde var ama ben vücuduma biseyler etki etsin istemem artik

bitkisel tedavilerdense Kadın doğum uzmanı + dahiliye + endokrin + diyetisyen desteği ile daha başarılı sonuc alınabilir.
Ya belki o macun içinde olanlar size ters etki yapacak allah korusun ne gerek var. En güzeli Dr tavsiyesine uyarak ilerlemek.

Rabbim şifa versin tez zamanda gönlününüzün muradını versin amin.

Merhaba kızlar nihalin bahçesinden macun alacağım hem kendim için hem eşim için takviye olsun diye ama kararsızım olumsuz etkiler mi? Bilgisi tecrübesi önerisi olan yazabilir mi
Ben kullandım canım 2. Kavanoza geçmeden hamile kaldım şu an 14 haftalık çok şükür polikistik over vardı bende

doktorunuza sormadan kullanmayın. bazı üçerikler hormonlarınızı istenmedik yönde etkileyebilir

Back
X