Nihat Doğan'dan Kemalistleri çıldırtacak açıklamalar

bende öyle bir şey hatırladım geziciydi bu ama şimdi akp li olmuş:)))

Evet hatta Melih Gökçek' le birbirlerine girmişlerdi gezi dönemi, ondan önce zaten akpliydi başbakan somali' ye falan götürmüştü bunu hatta başbakanın onu götürmesine kızanlara ' kaybolsun diye götürmüştür oralara ' deyip gülüyordu millet. Şimdi yine akp' ye dönmüş filozof nihat :)

Ben bunu en son venezuela basbakanin cenazesini gittigini bilirim. Hatta geri dönüsünde "ben orda Türkiyeyi temsil ediyordum" diyordu :KK70: :KK70: :KK70:

Bu arada Nihatçigim, Türk halkin sana ihtiyaci yok, su an daha çok namusun Seda hanimin sana daha çok ithiyaci olduguna düsünüyorum :KK59:
Ay evetya bi de cenazede fotoğraf çektirip türkiye' deki sosyalistlere siz gitmediniz ben ben gittim hugo chavez' in cenazesine gibilerinden bişeyler söylemişti iyice kırmış kafayı bu adam

Uzun uzun su yorumuna cevap yazacaktim ki lafi soyleyen nihat doganmis. Bi an tirstim ne bileyim. Sonucta benim ruhum onun ruhunun onunde diz coker ve tovbe ister.

Şu konu günlerdir ilk sıralarda kalabildigine göre Nihatcigim(?) amacina ulasmis :D

Back
X