NİHAT KAYA BURUN ESTETİĞİ

Merhaba, cok guzel olmus burnunuz benim de tam istedigim gibi.hem cok dogal duruyor hem de hafif kalkik:) benim merak ettigim nefes alis verisinde bir problem ya da degisilik oldu mu canim? Ben de nihat beyi dusunuyorum ameliyat icin,fakat benim saglik acisindan bir sıkıntım yok,sadece estetik amacli.o nedenle tereddut ediyorum ya sonradan bir sey olursa,nefes alisverisim bile degisirse cok pisman olurum. Sesli nefes alip verme konusuna takintiliyim da biraz oyle olursa diye korkuyorum. Bir de merak ettigim yazin ameliyat olunca agri daha cok hissediliyor diyorlar.Nihat bey bununla ilgili bir sey soylemis miydi acaba? Kisin olmak daha mi mantikli..

tesekkur ederim. Burnumda et ve alerji problemim vardi. geceleri sprey kullanmadan uyuyamiyordum ama cok sukur artik daha kaliteli bir nefes aliyorum. Beklentilerinizi guzelce ifade ederseniz sorun olmaz bence. Yazin sicakta burun daha cok sisiyo oyle cok fazla bi agri olmuyo. ilk 2gun zor sadece. Kısın grip olma riski daha fazla ben goze alamadim ve gecen ay oldum :)

Merhaba ben de Nihat Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum kısa zamanda ve korkularım var yaşım 17. Ameliyat ve Nihat Bey le ilgili detaylı bilgi verirseniz çok rahatlamış olacağım

Ben de Nihat Bey e ameliyat olmak istiyorum. Biraz bilgi verir misiniz beni rahatlatmak amaçlı lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…