Nihayet benimde ameliyat tarihim belli oldu !(23 aralık)

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
296
Bursa
Kızlar şimdiden çoook heyecanlıyım içim pır pır.uzuun uzun araştırmalardan sonra malatya araştırma hastanesinden bilge türk bilen'e ameliyat olmaya karar verdim.karar sürecinde kararımı yazdıkları ile olumlu yönde etkileyen nem,asilem,ada,perna ve selma ya teşekkürü bir borç bilirim.özellikle nem sana attığım özel mesaja verdiğin cvp olmasaydı belkide yine yerimde sayıyor olacaktım.çok çok sağol.pişman olmayacağımı ümit ediyorum.sizin için burnumun şimdiki halini önden yandan bol bol çektim bile.ameliyat olduktan sonra inşallah burdan eski ve yeni haliyle yanyana sizlerle paylaşıcam.dualarınızı ameliyat olmadan bi gün önce yine bu başlıktan istiycem.bana bol şans dileyin arakadaşlar.seviyorum seni kk:)sen olmasaydın bu ortamı asla yakalayamazdım ve belki bu kararı da asla alamayıp ömrümün sonuna kadar asık suratlı kendiyle barışık olmayan asabi biri olarak kalırdım.. Sende çok sağol:)

Nilşahcım ben de sana şimdiden bol şans diliyorum. inşallah sağlıklı sıhhatli ve güzel bir buruna kavuşursun. ameliyat olmayı ben de çok istiyorum. Bilge beye burun ve göğüs yaptırmayı düşünüyorum bakalım :)

Kızlar hepiniz çok sağolun.ya bişey sorucam acaba bilge bey kulak estetiği de yapıyo mudur?aynı ameliyatta ikisini bi arada çıkarsam mı acaba:)kulaklarım kepçe değil ama kıvrım olan kısımları üst tarafı biraz düz tam kıvrımını tamamlamamış yani.keşke onuda halledebilsem çok ii olur.hafif büyük duruyo onlarda çünkü:(

herşey gönlünce olsun canım :) korkma sabırlı oll ayrıca 2 ameliyat seni bir anda yorabilir ama bilemicem yinede sen bilirsin :))) hayırlısı olsunnn doktoruna sor sen en iyisi

Nilşahcım ben burun ve göğüs ikisini bir yaptıracağım. bilge beyle görüştüm ikisini aynı anda yapmak bana çok ağır gelir diye korkuyorum dedim. o da kesinlikle sorun olmaz korkulacak bişey yok, bir hafta içinde ikisini de birden atlatmış olacaksın dedi. göğüs ameliyatı bence kulaktan çok daha ağır olmasına rağmen doktor bir sorun görmediyse kulak estetiğini de burunla birlikte yaptırmanda bir sorun göreceğini hiç sanmıyorum. bence de doktorla bir görüş ikisi de birden çıkıversin işte ne güzel :21:

Kızlar ameliyat tarihim öne alındı aralığın 9 unda ameliyat olucam allah bir mani keder çıkartmazsa..ablamla gidicez oda 7 aralıkta revizyon ameliyatı olacak.malatyayı hiç tanımıyoruz.giden arkadaşlardan yardım bekliyorum.hastaneye yakın pansiyon var mı?varsa ismi vs..öğretmen evi düşünüyoruz ama iki kişi olduğumuz için sanırım pansiyon daha uyguna gelecek.yardımcı olursanız çok sevinirim.zaten bursadan kalkan uçak çok malatyaya. Cumartesi akşam 6 otobüsüyle yollara düşücez tıngır mıngır:)dualarınızı bekliyorum şimdiden..

ayy canım çok az kalmış ameliyata o zaman!!! haydi bakalım hayırlısı! kalacak yer olarak en uygun yer polisevi demişti sanırım selma. gecesi 20 TL imiş. yine de sen bi araştır bakalım. bizleri de haberdar et canım şimdiden geçmiş olsun inşallah çok tatlı bir burunla dönersin :21:

Yarın ameliyat olucam nasipse..şimdiden çok korkuyorum:(bi kaç resim gösterdim dr a ama bana gitmeyeceğini söyledi.bakalım nasıl bişey olacak çok dua edin nooooolur..matmazel polis evinde kalıyoruz.ayın 21 ine kadar burdayız sanırım:(

nilşahcım şimdiden acil şifalar diliyorum. 21'ine kadar ordan kalmanız mı gerekiyormuş? ya çok uzun bir süre değil mi??? ablan nasıl oldu? inşallah ikiniz de sağ sağlim atlatırsınız....

12 gün gayet normal bence tamponlar alçılar alınması derken anca yaniii bol şans size fıstığım

Son düzenleme:
Nilşahcım Allajhım acil şifalar versin.Bugün ameliyat oluyormuşsun, belkide şimdiye oldun.Canım inşllh çooooooooook memnn kalacağın bi burunla döner,güzel resimlerle aramıza dönersin.Seni ve burnun merakla bekliyoruz.Allah a Emanet Ol Canım.Sağlıkla,Sevgiyle,HOŞÇA kal.

çoook geçmiş olsun şimdiden. umarım her şey gönlünce olur ve çabucak atlatırsın. doktoruna selamlarımızı ilet.. başarılarını takip ve takdir ediyoruz..
ben ve kardeşimde 27 sinde ameliyat oluyoruz İstanbul'da.. Malatya'ya gitme imkanımız olsaydı, kendisini düşünüyorduk ama.. hayırlısı.. umarım her şey gönlümüzce, hayal ettiğimizden de güzel olur..:nazar:

Kızlar hepiniz çok sağolun.ya bişey sorucam acaba bilge bey kulak estetiği de yapıyo mudur?aynı ameliyatta ikisini bi arada çıkarsam mı acaba:)kulaklarım kepçe değil ama kıvrım olan kısımları üst tarafı biraz düz tam kıvrımını tamamlamamış yani.keşke onuda halledebilsem çok ii olur.hafif büyük duruyo onlarda çünkü:(

cnm bence kulaklarına dokunma hiç iki ameliyat birden hem zor kulak kepçe değilse büyük olması bu riski göze alma gerek yok gibi sanki sen bilirsin genede

Back
X