nihayet bır tane arkadaş buldum

yaprak_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
201
3
26
Batman
merhaba arkadaslar hatırlarsanız gecen hafta buraya bır konu açmıstım arkadasım yok dıye fazla olayı belırtmek ıstemıyorum fakat gecenlerde bır yerdeydık ve bır bayanla arkadas oldum bayan cok neselı fıkır fıkır bense kendımı ölü balık gıbı hıssettım bı an arkadas olduk falan dedı ne zmn ıstersn buyur gel falan oturdugum yerede yakın cok mutlu oldum ne dıyım. ama sunu belırteyım pek kafa dengım deıl cunku o bayagı neselı dobra konuskan ve en onemlısıf gordugum kadarıyla aıleden bı darbe almamıs bense cok seyler yasadım her yonden ıstıyorumkı aynı benım gıbı olsunkı konusurken ne demek ıstedıgımı anlayabılsın ama henuz cıkmadı yınede olsun bunada şükür bazen bazı arkadaslıklar farklı oluyor neden cunku ınsanlar o arkadaslıgı kurarken bellı bır ortak noktaları ve yasanmıslıkları oluyor dua edıyorum ınss cıkar oyle bırısı dıye :) paylasmak ıstedım sadce arkadaslar

benimde arkadaşım yok ve herkesi hep ben arayıp sorarım beni hiç arayıp sormazlar.değer vermiyorlar bende ben çok değer verdiğimi belli ettiğim için mi acaba beni önemsemiyorlar diye düşünğyorum... bende bir dost istiyorum herşeyi paylaşabileceğim hep güvenebileceğim ama yok...

çook sevindim senin adına bence hiç karamsar olma belli ki sen yaşadıklarından dolayı içine kapanmışsın neşeni kaybetmişsin belki senin tekrar canlanmanı sağlar keyifli bir arkadaşının olması çok hoşuma gitti :)) evde problemlerin de olsa hiç değilse kafa dağıtmak için arkadaşınla görüştüğünde keyfin yerine gelir geçici de olsa hüzünlerini unutturur..

kızlar hani bir söz varya "kimseye kendinden çok değer verme,birgün kendi değerini kaybedersin" diye... bu doğru mu acaba... ben kendimi ciddi anlamda çok yalnız hissediyorum ve bu yüzden olduğunu düşüyorum.

konuyu açan arkadaşın önceki konusunu bilmiyorum sorunlarını ama öyle bir arkadaş bulman çok iyi seni neşelendirir

brc_24 evet ıyı olur fakat bılmıyorum ben kendımı bıran cok olgun yada dertlı hıssettım onun yanında ama belkı boyle arkadaslıklar kurarsam ıyı olur ama onun yanısıra bırde benım gıbı olup derdımı nesemı paylasacagım ark olursa ıkısıde ıyı olur yanı hayırlısı artık

evet bu söze katılıyorum bende kımseye kendınden fazla deger vermıcen yada geektıgı gıbı gun gelıyor ıyı dedıklerın dusman kesılıyor yalnızlıgın bu yuzden olabılır tamamen guven meselesı arkadasım

galiba herkese çok değer verdiğimi gösterdiğim için hep ben arayıp sorduğum için onlar aramasa ile ben bırakmayıp aradığım için kendi değerimi düşürdüm beni önemsiz gördüler

galiba herkese çok değer verdiğimi gösterdiğim için hep ben arayıp sorduğum için onlar aramasa ile ben bırakmayıp aradığım için kendi değerimi düşürdüm beni önemsiz gördüler

bu profil fotosuyla pek çok arkadaş bulabilirsin ama kız arkadaş değil tabiki

bu profil fotosuyla pek çok arkadaş bulabilirsin ama kız arkadaş değil tabiki

göğüslerim yok denecek kadar küçük.göğüs büyütme konusundaki bazı arkadaşlar gibi imrendiğim göğüs resmi koydum ergenliği çoktan bitirmiş bir kız olarak hiç göğüsün olmamasıda çok kolay değil insanın pskolojisini etkiliyor...

amacım şaka yapmaktı, ne amaçla koyduğunu sormak haddime değil :) tabi ki kadınlığın dıştan bakınca en önemli belirtisi gibi birşey göğüsler, kimisi büyüklüğünden kimisi küçüklüğünden yakınır, aklında bulunsun adaçayı östrojen hormonunu artırır tadıda kötü değildir, içmeyi alışkanlık haline getirirsin belki, adet düzenlemek için yada göğüs büyütmek adına kullananlar da mevcut forumdada vardır kesin, birde zayıfsan yani vücudunda yeterince yağ yoksada hormonlar düzgün çalışamaz bunu da unutma sağlıklı yağlarla (tereyağı,zeytinyağı) beslenmek gerek.

evet zayıfım ondan dolayıda olabilir teşekkür ederim

arkadaşım inan çok sevindim durumuna, diğer konunu hatırlıyorum başlığı okuyunca aynı ben demiştim kendi kendime :) ben de senin gibiyim doğru dürüst bir tane bile arkadaşım yok çok yalnız hissediyorum bazen kendimi... umarım bende senin gibi en kısa zamanda bi arkadaş bulurum

Osu boyle olsun, susu boyle olsun diye domates secer gibi arkadas bulunmaz. Kim sana arkadas gibi davraniyor, arkadaslik yasatiyorsa arkadasin odur. Arkadas dediginin illa ortak noktasi olur, ama ille de ortak yasanmisliklarinizin olmasi gerekmiyor. Ne bileyim, evlilik programlarinda es kriterlerini siralarlar ya, sizinki de oyle olmus. Buldugunuz kisinin degerini bilin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…