Bu aldatılma konuları hep içimi sıkar boğulurum ne yorum yazayım bilemem bende ayrılmalımı devammı etmeli konusunda ikircikliyim çünkü yaşanılanlar kişilikler ve olanaklar herkeste farklı farklı.Sadece şunu söylemek istiyorum hangi köşe yazarının yazısıydı bilmiyorum ama şöyle bişi okumuştum.Bir adam eşini 20 li r yaşlarda aldatıyor eşi öğreniyor adam yalvar yakar pişman eşine af dileniyor affediliyor... sonra bu adam 30 lu yaşlarda yine eşini aldatıyor eşi yine yakalıyor yine aynı pişmanlık dolu sözler ve eş da çocuklarım yuvam deyip yine affediyor.... en nihayetinde 40 lı yaşların sonuna yaklaşıyorlar ve adam tekrar aldatıyor eşi bu sefer yine yakalıyor ancak bu sefer adam yalvarmıyor yakarmıyor sadece onu seviyorum boşanmak istiyorum diyor... bunu okuduğumda çok etkilenmiştim evet affetmek ama nereye kadar gençlğiniz geçtikten sonra yaşlılık kapıdaykenmi yeni bir hayat kurmak daha kolay yoksa ilk başındanmı çoğu zman huylu huyunmadan vazgeçmiyor malesef... hee aldatıpta gerçekten pişman olup yapmayanını duymadım mı duydum ama malesef bu düzelmeler taa yaşlılık zmanlarına denk geliyor oda adamı artık kimse istemeyip oda en iyisi ailemmiş diyene kadar olan kadınların gençliklerine oluyor