Nikah Nikah elbisemi seçmeme yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ?? (tesettürlü)

adapolat66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
119
0
46
Ankara
Arkadaslar bu 2 sini begendım sızce güzeller mı yoksa daha cok mu cesıt bakmalıyım ? eger güzelse sizce hangısını tercıh etmelıyım yarıdmcı olurmusunz en cok bu ıkısını begendım

1---rengi ve modeli böyle olacak eğer olursa
Eki Görüntüle 414792

2. side bu ama bunun beyaz engi olarak farz edin kuşakta aynen bu renk yanlız eşarbı farklı renk olarak dşünün..

Eki Görüntüle 414793

Sizce hangisi ??

ikiniciyide beyaz düşünecekseniz kırmızı kemerle gelinliği amınsatır biraz farklı olmak adına 1. tercih edebilirsiniz bence yani ben olsam 1. giyerdim

ikiniciyide beyaz düşünecekseniz kırmızı kemerle gelinliği amınsatır biraz farklı olmak adına 1. tercih edebilirsiniz bence yani ben olsam 1. giyerdim

canım cok tesekkürler :) ama 2 numaradakı elbisenin kuşağı yani kemeri kırmızı değil şeker pembesı...Her renk kemer yaptırma imkanım var...

ikisi de birbirine benzemio mu ztn?her ikisi de cok şık görünüo bence

Son düzenleme:
İlkini çok beendim modeller farklı degil ama birinciyi daha ugun buldum nikah için

cnm bence 2. çok güzel
tatlım bide özelden bana msj yazmışın 100 msj dolmadığı için cvp yazamadım biz altınparktaki düğün salonunu tutmadık ordan vazgeçtim batıkentteki royal düğün salonunu tercih ettik orası daha güzel hafta içi 4000 tlye tuttuk zaten altınparktakide hafta içini 4000 tl ye veriyordu ama nişanlımın tanıdğı yer olduğu için o fiyattı normalde hafta içi 7000 hafta sonu 13 000 tl miş cnm

2.si çok güzel ama matemli gibi siyah seçmeyin pastel tonlarda bir renk seçseniz daha güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…